«The Voice»: Εμφανίζεται με Ρουβά, αλλά προτίμησε... Μαραβέγια – "Σφάχτηκαν" για την Κασσιανή

Έκλεψε τις εντυπώσεις η τραγουδίστρια με την ερμηνεία της

«The Voice»: Εμφανίζεται με Ρουβά, αλλά προτίμησε... Μαραβέγια – "Σφάχτηκαν" για την Κασσιανή

Μπορεί ήδη να εμφανίζεται μπροστά σε κοινό, μιας και κάνει φωνητικά στον Σάκη Ρουβά, στο Κέντρο Αθηνών, αλλά θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της και στο «The Voice».

Ο λόγος για την Κασσιανή Λειψάκη, η οποία έκανε και τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους με την ερμηνεία της στο κομμάτι «Feeling Good», τρελαίνοντας κυριολεκτικά τους coaches!

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκέινος που πρώτα είπε ότι συνεργάζεται με τη διαγωνιζόμενη, αλλά εκείνη εξήγησε: «Δουλεύω με τον Σάκη, αλλά είχα κάνει αίτηση πριν βγει η κριτική επιτροπή του The Voice, δεν το ήξερα ότι θα είναι εδώ».

Τις ζήτησαν να ερμηνεύσει και ένα ελληνικό κομμάτι και τους εξέπληξε για ακόμα μια φορά, τόσο που τελικά οι κριτές «σφάχτηκαν» μεταξύ τους για το ποιος θα την κερδίσει στην ομάδα του!Ο Σάκης της είπε ότι έχει το ελεύθερο να πάει σε όποια ομάδα θέλει, λέγοντας: «Από εμένα είσαι ελεύθερη να πας με όποιον θες γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε στο ελάχιστο ότι μπορεί να πιέζεσαι από το γεγονός ότι τραγουδάμε μαζί».

Και παρόλο που θεωρούσαν σίγουρο ότι θα διαλέξει εκείνον, λόγω της συνεργασίας τους, εκείνη έκανε την… ανατροπή και πήγε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια !


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top