Τα εσώψυχα της Μενεγάκη στη φόρα! - Η Γερμανού θα κάνει τραγούδι τα... προσωπικά της!

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή

Συζήτησαν πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ότι η καλεσμένη της έχει αφήσει λίγο… στην άκρη τη στιχουργική της ικανότητα και πρέπει να επανακάμψει!

Ο λόγος για την Ναταλία Γερμανού που το μεσημέρι της Πέμπτης κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια ότι το ίδιο κιόλας βράδυ θα γράψει ένα τραγούδι το οποίο θα της στείλει αύριο το πρωί για να το διαβάσει στην εκπομπή.

«Ντροπή μου... Έχεις δίκιο και βλέποντας το βίντεο επίσης συνειδητοποίησα ότι το έχω παραμελήσει. Θα πέσω με τα μούτρα στο γράψιμο από σήμερα το βράδυ. Θα κάνουμε κάτι... Επειδή σήμερα θα κάτσω να γ��άψω το πρώτο, θα στο στείλω στο tablet σου και αύριο εσύ θα πεις “παιδιά, δεν είπε ψέματα, μου το έστειλε”. Γράφω, όπως εσύ παρουσιάζεις την εκπομπή σου», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Έτσι εύκολο το’ χεις; Πες μου το κόλπο κι εμένα. Ξέρεις τι ωραίο που είναι να ακούς τα δικά σου λόγια να τα τραγουδάει πρώτα ένας και μετά όλος ο κόσμος;», είπε η ωραία Ελένη με την στιχουργό να της εξηγεί πως και αυτό είναι μια δουλειά.

Η Ελένη, όμως, επέμενε να της πει κάποια μυστικά με την Ναταλία να της απαντάει: «Θέλεις να σου γράψω; Θες να σου γράψω; Πες μου μια ιστορία και θα γράψω ότι το τραγούδι αυτό είναι για την Ελένη και την ευχαριστώ για την έμπνευση. Θα μου τα πεις ιδιωτικώς και θα στο γράψω. Και θα διαλέξουμε και ποιος θέλουμε να το τραγουδήσει. Και συνθέτες φίλους έχουμε...» και την ξανθιά παρουσιάστρια να ανταπαντά: «Τον έρωτα να δοξάσουμε ή τον χωρισμό;».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top