ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor

Τι άλλο έχει στα σκαριά ο ταξιδιάρης παρουσιαστής - ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor

​«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δε θα ξαναδουλέψεις ποτέ». Ως τώρα, ήταν μια φράση που είχα ακούσει, μου άρεσε και είχα βάλει στόχο να ακολουθήσω. Μέχρι που «μπήκε» στις ζωές μας ο Σάκης Τανιμανίδης και μου έδειξε ότι τελικά αυτό είναι κάθε άλλο παρά ουτοπικό!

Από τα πρώτα του βήματα έδειξε την στοχοπροσήλωσή του: ήξερε τι αγαπούσε, τι κυνηγούσε και τι ήθελε να κάνει, πώς μπορούσε, με άλλα λόγια, να δώσει σάρκα και οστά στα (επαγγελματικά) όνειρά του. Και το κατάφερε!

Πρώτη απόδειξη, το «παιδί» του, η εκπομπή World Party, που έκανε κάτι παραπάνω από πάταγο. Μαζί με τα φιλαράκια του, ο Σάκης ταξίδευε για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αποκτούσε νέες εμπειρίες, έκανε τις πλάκες του, ανέβαζε την αδρεναλίνη του στα ύψη με τις δοκιμασίες που περνούσε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς (ειδικά όταν αγαπάει τα ταξίδια να προσθέσουμε);

Και τους τελευταίους μήνες, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για το τι μέλλει γενέσθαι τηλεοπτικά με τον παρουσιαστή μετά το «βελούδινο διαζύγιό του» με τον Alpha – που στο μεσοδιάστημα μετακόμισε στην Αθήνα, για να κάνει ακόμα περισσότερα από τα όνειρά του (και τα χόμπι του) πραγματικότητα!

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, νέα από το… μέτωπο θα είχαμε σίγουρα πριν από τα Χριστούγεννα και ότι το «θέλω» του ίδιου ήταν να… παραμείνει ταξιδιάρης (κυρίως εκτός Ελλάδος) και έτσι να γεμίσει ακόμα περισσότερες… σελίδες στο διαβατήριό του!

Και να που έγινε!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Σάκης κατεβάζει τη μεγαλύτερη βαλίτσα που έχει και αρχίζει να τη γεμίζει με ρούχα και προσωπικά α��τικείμενα γιατί θα λείψει για πολύ καιρό και συγκεκριμένα για όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα του νέου project, που θα ηγείται και δεν είναι άλλο από το Survivor! Τα γυρίσματα του παιχνιδιού που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ξεκινάνε τον Φεβρουάριο (και υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν 5 μήνες), όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού.

Για το τι… ρούχα θα πρέπει να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα πρώτα του συναισθήματα για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με το Survivor, γιατί θα συνεχίσω να ταξιδεύω! Θα έχω την ευκαιρία να ζήσω τη μεγαλύτερη εμπειρία στη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή, σε μια χώρα της Λατινικής Αμερικής με λατινοαμερικάνικο ταπεραμέντο. Μου αρέσει πάρα πολύ η Λατινική Αμερική! Θα έχω την ευκαιρία να βελτιώσω τα ισπανικά μου που το είχα στην to-do λίστα μου εδώ και πολύ καιρό και τελικά μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω με το Survivor. Αλλά πάνω από όλα είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα πολύ πρωτοπόρο κανάλι, όπως είναι ο ΣΚΑΙ, με ανθρώπους που με έχουν κάνει να νιώσω ότι είναι οικογένεια, αλλά και σε μια παραγωγή που είναι παγκοσμίου μεγέθους», δήλωσε. Αποκάλυψε δε, ότι δεν θα δούμε το Survivor που ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά «θα είναι το Survivor επί δέκα!», ενώ το χαρακτήρισε και επίκαιρο: «Όλοι πλέον… they want to survive! Οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, ουσιαστικά, επιβιώνουν, οπότε θεωρώ ότι θα έχουν πολλή μεγάλη ταύτιση με την εκπομπή και ο αγώνας των παικτών που θα συμμετάσχουν θα είναι πολύ έντονος και πραγματικός!».

Πήρε το χρίσμα του παρουσιαστή του παιχνιδιού αντοχής και… επιβίωσης. Θα έβλεπε ποτέ τον εαυτό του στη θέση του παίκτη; «Τρελαίνομαι δεν το θέλω απλά! Αν είχα την ευκαιρία, θα έπαιρνα μέρος. Αφού ήδη σκέφτομαι πώς θα γίνει να είμαι εκεί και να μην παίρνω μέρος στα παιχνίδια!».

Πρωτόγνωρη εμπειρία μεν, αλλά και με κάποια έξτρα πρωτότυπα στοιχεία για τον ίδιο, όπως το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι πίσω από την παραγωγή του project. «Δεν θα είμαι πίσω από την παραγωγή και αυτό ήταν ένα concern που είχα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ να δημιουργώ τα δικά μου concept, όπως με το World Party. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να το κάνω και θα κάνω παραγωγή κάποιων δικών μου concept στο άμεσο μέλλον. Αλλά το ‘Survivor’ έρχεται να προσθέσει πάνω σε όλο αυτό, αφού θα μου δώσει και την εμπειρία, μιας τόσο μεγάλης παραγωγής, έτσι ώστε να μπορέσω να υλοποιήσω τα δικά μου σχέδια».

Στο σημείο αυτό, να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο ταξιδιάρης Θεσσαλονικιός έχει ήδη ξεκινήσει την ετοιμασία και μιας δικής του πολύ πρωτοποριακής παραγωγής, που αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αφότου γυρίσει από τα εξωτικά μέρη, στα οποία θα περάσει 5 αξέχαστους μήνες από τη ζωή του!

Το εν λόγω concept που θα φέρει την υπογραφή του και ως παραγωγού (όπως ήταν και το World Party) εννοείται ότι αφορά και πάλι στα ταξίδια – για τον Σάκη Τανιμανίδη μιλάμε!



Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top