«Θανάσιμο λάθος» από το facebook: «Πέθανε» τον ιδρυτή του Ζούκερμπεργκ και εκατομμύρια χρήστες!

Συγγνώμη από την εταιρεία για τα ανεξήγητο λάθος

«Θανάσιμο λάθος» από το facebook: «Πέθανε» τον ιδρυτή του Ζούκερμπεργκ και εκατομμύρια χρήστες!
Εάν είδατε στον λογαριασμό σας στο facebook ότι έχετε εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο μην ανησυχείτε: Ζείτε… ακόμα, καθώς πρόκειται για ένα ανεξήγητο μακάβριο λάθος στο λογισμικό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης!
Συγκεκριμένα το facebook εμφάνισε περίπου δύο εκατομμύρια λογαριασμούς ολοζώντανων χρηστών του να ανήκουν σε πεθαμένους. Μάλιστα, μεταξύ των «νεκρών» βρισκόταν και ο εκ των ιδρυτών του Μαρκ Ζούκερμπεργκ!
Το λάθος διορθώθηκε και το Facebook ζήτησε συγγνώμη, αλλά το κακό είχε γίνει και ουκ ολίγοι χρήστες έπρεπε να καθησυχάζουν συγγενείς και φίλους ότι ακόμη ζουν.
«Ήταν ένα τρομερό λάθος που διορθώσαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Λυπούμαστε γι' αυτό που συνέβη», δήλω��ε εκπρόσωπος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το BBC.
Το σχετικό χαρακτηριστικό στα προφίλ των χρηστών που έχουν πεθάνει, εισήχθη πέρυσι τον Φεβρουάριο, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν τον λογαριασμό τους σε μια ιστοσελίδα εις ανάμνησή τους, αφότου θα έχουν αποβιώσει. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να δώσει εντολή να διαγραφεί ο λογαριασμός του μετά το θάνατό του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top