ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Αγγελική Νικολούλη απαντά για τον Γιακουμάκη μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια

«Υπάρχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που δεν έχει γίνει γνωστό» (VIDEO)

​Απαντήσεις έδωσε η Αγγελική Νικολούλη κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της, στις αιχμές που άφησε προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας εναντίον της, αλλά και εναντίον του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», αναφερόμενη στα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ) είπε από τον «αέρα» της εκπομπής:

«Υπάρχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο για τον Βαγγέλη που δεν έχει γίνει γνωστό. Γιατί όλοι πιστεύουν και άκουσα και κάποιους νομικούς να λένε “που είναι η κακοποίηση του Βαγγέλη; Από το Τούνελ βγήκε…” λες κι εμείς τα φανταστήκαμε όλα αυτά που συνέβησαν εκεί. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε γιατί το παιδί δεν αντιδρούσε. Γιατί το παιδί έσκυβε το κεφάλι και ζητούσε προστασία από τους ίδιους συμπατριώτες του. Αυτό γιατί δεν το λέει κανείς; Και γιατί βγαίνει ότι ο Βαγγέλης τα ‘θελε και τα ‘παθε, έτσι όπως λένε όλοι. Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή να βγει γιατί ο Βαγγέλης αδυνατούσε να αντιδράσει και ζητούσε προστασία από τους ίδιους τους Κρητικούς που το κακοποιούσαν; Λέω κι εγώ τώρα… Την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθουμε. Όχι για τίποτα άλλο, για την δικαίωση του Βαγγέλη, γιατί λέγονται πολλά και δεν πρέπει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top