ΟΛΗ η αλήθεια για το «ΚΟΨΙΜΟ» της εκπομπής του Ουγγαρέζου από τον ΑΝΤ1

Θα δούμε τελικά το «Ougachallenge» στις οθόνες μας; Και αν ναι, πότε;

ΟΛΗ η αλήθεια για το «ΚΟΨΙΜΟ» της εκπομπής του Ουγγαρέζου από τον ΑΝΤ1

Η φετινή σεζόν τον έχει βρει να χαιρετά το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από την εκπομπή «Σου Κου» που συμπαρουσιάζει στον ΑΝΤ1 μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου και παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύντομα θα βρεθεί και με δεύτερη εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό των Σπάτων!

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του star.gr, το «Ougachallenge» - την εκπομπή που θα παρουσιάζει μαζί με τον ραδιοφωνικό συνεργάτη και φίλο του, Σταμάτη Din Dan Done - όχι μόνο δεν "κόβεται", αλλά θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίαν συντόμως.

Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι ότι, αν και η πρεμιέρα αναμενόταν στις 5 Νοεμβρίου, αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία που θα βγει στον αέρα.

Όλα τα άλλα μένουν ίδια: η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και στη late night ζώνη του σταθμού (από τις 23:00 και μετά δηλαδή, κάτι που σημαίνει ότι οι παρουσιαστές μπορούν να… κινηθούν, να παίξουν και να μιλήσουν πιο… ελεύθερα).

Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει κάποια γυρίσματα, κομμάτι των οποίων, όπως ανέφερε πηγή μιλώντας στο star.gr, θα προβληθεί και στο «Σου Κου» του Σαββάτου 5/11 ως ένα μικρό promo και μια «ενημέρωση» του τηλεοπτικού κοινού για το τι… έρχεται σε περίπου ένα μήνα!

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξαναξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ υπόσχεση όλων είναι ότι μέσα από την εκπομπή, θα χαρίσουν γέλιο μέχρι δακρύων στους τηλεθεατές!


Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top