Δεν πρόλαβε να αρχίσει και κόβεται η εκπομπή της Μπαλατσινού- OΛΕΣ οι λεπτομέρειες στο star.gr!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη με το "Jenny-Jenny"

Δεν πρόλαβε να αρχίσει και κόβεται η εκπομπή της Μπαλατσινού- OΛΕΣ οι λεπτομέρειες στο star.gr!

Αυλαία πριν καλά-καλά αρχίσει ρίχνει η εκπομπή «Jenny- Jenny» στον Ant1!

Mέσω Instagram η Τζένη Μπαλατσινού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ανεβάζοντας την παρακάτω φωτο και γράφοντας το εξής μήνυμα: "Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ όλους που μου μάθατε τόσα πολλά πράγματα!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!"

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η εταιρία παραγωγής του «Jenny Jenny» ενημέρωσε πριν από λίγο τον Ant1 ότι λόγω των δυσμενών συνθηκών στη διαφημιστική αγορά, η εκπομπή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Όσο για το τι θα προβάλλει ο Ant1 το Σαββατοκύριακο στη θέση του "Jenny-Jenny";

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει το "ΣουΚου" με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγερέζο στην πρωινή ζώνη.

ττττττ.jpg

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού της blog και με τίτλο «Jenny Jenny: Κάθε τέλος είναι το βήμα μιας νέας αρχής» η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε:

«Αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Jenny Jenny. Λόγω της αστάθειας στη διαφημιστική αγορά, η παραγωγή της εκπομπής δεν μπορεί να συνεχίσει. Δυστυχώς θα χρειαστεί να σας αποχαιρετήσουμε για λίγο. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής και αγάπησαν αυτό το project, όπως και τους τηλεθεατές που μας κράτησαν συντροφιά αυτό το χρόνο. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε».

Σημειώνεται ότι η εκπομπή "Jenny Jenny" έκανε πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου και συνέχισε κάνοντας βέβαια "χαμηλές" πτήσεις στην τηλεθέαση, όπως και οι αντίστοιχες εκπομπές ("Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" στον Alpha και "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" στο Epsilon) που προβάλλονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top