ΔΕΙΤΕ τι λέει η χορογράφος της Ελλάδας λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision!

Η προετοιμασία των Argo και οι εκτιμήσεις για την πρόκριση

ΔΕΙΤΕ τι λέει η χορογράφος της Ελλάδας λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision!

Για την προετοιμασία των Argo, α��λά και τα προγνωστικά, μίλησε η χορογράφος της Ελλάδας λίγες ώρες πριν τον α’ ημιτελικό της Eurovision!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, απόψε, στις 22:00, θα αρχίσει η «μάχη» στη Στοκχόλμη, με την ελληνική αποστολή να αντιμετωπίζει 17 αντιπάλους, αλλά και δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της στη φετινή διοργάνωση.

«Ήταν αρκετά κουραστικό και για μένα και για εκείνους γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ και πάρα πολλές ώρες. Βάλαμε τα κλάματα, γελάσαμε, σηκωθήκαμε, πέσαμε, είχε διάφορα για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όντως δυσκολεύτηκα γιατί δεν είχαν εμπειρία, που και εμπειρία να έχεις, σε αυτό το stage πρέπει να έχεις κότσια για να σταθείς», είπε, στην εκπομπή «Happy Day», η Μαρία Λυραράκη και συνέχισε: «η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά κουράστηκα τόσο, άρα το μεγάλο στοίχημά μας απόψε είναι να παίξουν με τις κάμερες, να διασκεδάσουν και να δώσουν το παραπάνω από το 100% και τους έχω πει κιόλας και μακάρι να το κάνουν σαν να είναι η τελευταία φορά».

Αναφερόμενη στη σκηνική παρουσία της Ελλάδας, η χορογράφος ανέφερε πως «δεν θα γίνουν ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές στη χορογραφία, αλλά κάτι θα αλλάξει στο χώρο. Την Χριστίνα την έβαλα πίσω για να κάνει την μεγαλύτερη πασαρέλα, ενώ στις πρόβες πηγαίναν όλοι μαζί».

«Η αλήθεια είναι πως πηγαίναμε εκεί με κατεβασμένο το κεφάλι… Είναι καλό που μετά την πρώτη πρόβα, είχαμε θετικά σχόλια. Αυτό τους έδωσε θάρρος και μία ελπίδα», συνέχισε η Μαρία και σχολίασε τα προγνωστικά που θέλουν την Ελλάδα να μένει εκτός τελικού λέγοντας: «έχει καλά τραγούδια ο α’ ημιτελικός, αν ήμασταν στον β’, νομίζω πως θα περνάγαμε άνετα. Είναι όλες οι χώρες που δεν μας ψηφίζουν ποτέ, δεν υπάρχουν και τα Βαλκάνια μέσα… Όταν έχεις ένα Χ μπάτζετ κάνεις παπάδες, όταν είσαι με τρεις και εξήντα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό! Πριν χρόνια αναρωτιόμασταν αν θα είμαστε στη δεκάδα και τώρα λέμε αν θα περάσουμε στον τελικό».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η χορογράφος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top