Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: ο Αχιλλέας βάζει άντρες να τρομοκρατήσουν την Μάρθα

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

​Ποικίλα συναισθήματα αναμένεται να προκαλέσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star!

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

H Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα σε ψυχρό κλίμα. Εκείνη της λέει πως δεν τη φώναξε για να λύσουν τα προσωπικά τους, αλλά για τη Φωτεινή, καθώς πιστεύει πως ο κωδικός πίσω από το μενταγιόν συνδέεται άμεσα με τη Red Swan. Οι υποψίες και των δύο πως ίσως ο Αχιλλέας να κρύβεται πίσω από τη Φωτεινή, φουντώνουν. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας ζητάει από τους άντρες τους να τρομοκρατήσουν και τη Μάρθα. Η Μαρίνα λέει στον Μάνο πως ήταν λάθος που ακύρωσε την ενοικίαση του σπιτιού και ότι θα ψάξει ξανά για καινούργιο, προκειμένου να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η Κρίστη κανονίζει τις εμφανίσεις της με την μπάντα στο μαγαζί και ενημερώνει τον Τζόνυ. Χαζεύοντας εκείνη τη στιγμή σε κάποιες βιτρίνες, συναντάει τον Άλκη. Έντονη η αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Η Άννα παρακαλεί μια συνάδερφό της, που έχει ένα εγγόνι έξι μηνών, να έρθει με το μωρό ��το σπίτι τους, για να το δει η Κρίστη. Η Χαρά ενημερώνεται από τον γιατρό της πως ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει παιδί, είναι η εξωσωματική. Η Έλσα, μετά τον αποχαιρετισμό της με τη Κρίστη, λέει στον Άρη πως θέλει να αποχαιρετήσει και τον πατέρα της. Εκείνος θυμώνει που αφήνει στη μέση την πρόβα της ληστείας κατά του Διαμαντίδη, αλλά η Έλσα τον διαβεβαιώνει πως το σχέδιό τους προχωράει κανονικά. Η Δάφνη βάζει σκοπό να ανακαλύψει τη σχέση του Αχιλλέα με τη Φωτεινή και λέει στον Αντρέα τη διάθεσή της να οργανώσει ένα κάλεσμα σε δείπνο για όλη την οικογένεια.

Ο Αντρέας ξαφνιάζεται με την απόφασή της, αλλά συναινεί. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Πέτρο αν μίλησε ποτέ στην Έλενα για τη Red Swan. Η Έλσα ξαφνιάζεται όταν, πηγαίνοντας ��το πατρικό της, το βρίσκει άδειο. Όταν μαθαίνει από τη Μαρίνα πως ο Κυριάκος έφυγε για Ελλάδα, απογοητεύεται με τη διάλυση της οικογένειά τους. Στο τέλος και ξέροντας πως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τη μητέρα της, λυγίζει και αποχαιρετάει και τη Μαρίνα με τρόπο σπαρακτικό. Η Μαρίνα αναστατώνεται, καθώς καταλαβαίνει πως το παιδί της κάτι της κρύβει. Η Χαρά, πιεσμένη με το θέμα της εξωσωματικής και θέλοντας να πείσει τον Άλκη να δοκιμάσουν, προτείνει στον Τζόνυ ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με την προϋπόθεση να παντρευτεί ��ην Κρίστη. Εκείνος αιφνιδιάζεται, αλλά η Χαρά για άλλη μία φορά τον εκβιάζει. Όταν η Κρίστη έρχεται στο γραφείο του Τζόνυ, εκείνος τελικά προτείνει στην Κρίστη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Νικ ανακοινώνει και στη Δάφν�� την απόφασή του να εγκαταλείψει την έρευνα για το κύκλωμα και την προτρέπει να κάνει κι εκείνη το ίδιο. Η Δάφνη απογοητεύεται, αλλά πεισμώνει, λέγοντας πως θα φτάσει στο τέλος, έστω και μόνη της. Την ίδια ώρα, οι άντρες του Αχιλλέα ακινητοποιούν τη Μάρθα και την απειλούν πως αν δε σταματήσει τις επισκέψεις της στο ίδρυμα, θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της Ελπίδας.

Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από την Εύα για τις φωτογραφίες που στάλθηκαν στη Δάφνη, όταν του έρχεται μήνυμα από τη Μάρθα που του ζητάει να τον δει επειγόντως. Ο Αντρέας κάνει δώρο στη Δάφνη ένα μενταγιόν με τα αρχικά τους. Η Δάφνη ταράζεται, καθώς συνειρμικά το μυαλό της πηγαίνει στο μενταγιόν της Φωτεινής και στα χαραγμένα στοιχεία που είδε η Μάρθα. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα την πεποίθησή του πως δεν ήταν η Εύα εκείνη που έστειλε τις φωτογραφίες τους στη Δάφνη. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής, στο ίδρυμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top