Η Συνατσάκη ποζάρει πιο hot από ποτέ και λέει πως την απείλησαν ότι θα της κάψουν το αυτοκίνητo

Τι δηλώνει για τον πρώην της, Μύρωνα Στρατή και τον νυν σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town», το οποίο την φιλοξενεί στο εξώφυλλο με τίτλο: «Ποια Συνατσάκη; Τέρμα η Μαιρούλα που ήξερες!»

συνα1.jpg
Ποζάροντας με τα εσώρουχα και τους γυμνασμένους της κοιλιακούς σε πρώτο πλάνο, η παρουσιάστρια δεν κρύβει πως έχει δεχτεί απειλές μέσω διαδικτύου, από άτομα που έχουν ακραίες αντιλήψεις:

συν2.jpg
«Ναι, με έχουν απειλήσει διαδικτυακά, όχι όμως κάτι τρομερό. Μου είπαν για παράδειγμα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο. Από αυτά κρατάω screenshots και τα παρακολουθώ».

Παράλληλα, αποκαλύπτει ποια είναι η χειρότερη φήμη που άκουσε μετά τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή:

συν3.jpg
«Τότε που είχαμε χωρίσει από τον Μύρωνα, είχαν πει ότι εγώ ήμουν η απελπισμένη που ήθελε σ��νει και ντε να τον παντρευτεί, και αυτός λάκισε. Το χειρότερο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι “τηλεπρεζάκι”. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό με τ�� “Master Chef”, που ήμουν ένας απλήρωτος άνθρωπος, που ξόδεψα χρήματα για να διεκδικήσω τα λεφτά μου δικαστικά. Και είχα έναν άνθρωπο τηλεκριτικό να γράφει ότι θα έκανα τα πάντα απλήρωτη γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Το θεώρησα φανταστική κακία».

Αναφερόμενη στον νυν σύντροφό της και στο αν θέλει να γίνει μάνα, απαντά:

«Θέλω να γίνω μάνα. Το πότε δεν μπορώ να το υπολογίσω. Αλλά μ΄αρέσει η εικόνα του να φροντίζεις ένα ανθρωπάκι».

συν4.jpg

Παράλληλα, απαντά στην ερώτηση αν έχει άγχο�� ο σύντροφός της, μήπως το όνομά του ταυτιστεί με το δικό της λόγω της σχέσης τους:

«Ωχ, δεν θέλω να σκέφτομαι πως σκέφτεται γι΄αυτό, ούτε να μιλήσω εξ΄ονόματος του. Ξέρω όμως ότι αυτό είναι το δικό μου άγχος. Γι΄αυτό δεν θέλω να μιλάω καθόλου. Δεν του αξίζει για τη δουλειά, την πορεία και τις συνεργασίες που έχει κάνει. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι. Ο άνθρωπος κάνει πειραματικό εναλλακτικό θέατρο».

συν5.jpg
Τέλος, δεν κρύβει πως όταν την ρωτούν για τον πρώην της, Μύρωνα Στρατή, «μου είναι εντελώς αδιάφορο το συγκεκριμένο θέμα. Πατάω play και απαντώ. Γενικά όλες οι ερωτήσεις που δεν μου αρέσουν μπαίνουν στη σφαίρα του αδιάφορου, γιατί αν έμπαινα στην σφαίρα των νεύρων και του εκνευρισμού θα μου ήταν δύσκολο να δίνω συνεντεύξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κάρφωσαν» την Συνατσάκη οι πρώην συνεργάτες της: «Την άλλαξαν ο έρωτας και τα Εξάρχεια»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top