ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ: Διαφωνίες και ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στα «Καλημερούδια» για τον Απόστολο Γκλέτσο

«Μπορεί να υπάρχουν και παιδάκια που δεν είναι γκέι και να εκνευρίζονται με όλο αυτό» φώναξε η Μεσσαροπούλου

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ: Διαφωνίες και ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στα «Καλημερούδια» για τον Απόστολο Γκλέτσο

Οι δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργούντζος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Απόστολο Γκλέτσο λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί 30 χρόνια να το παίζει άντρακλας και μετά να λέει ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν ο λόγος για να επικρατήσει ένταση στο πλατό της εκπομπής «Καλημερούδια».

Η διαφωνία ήταν ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Μαριέλλα Σαββίδου και ο έντονος διάλογος που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους ήταν ο εξής!

Mεσσαροπούλου- Με τον Γκλέτσο τα έβαλε ο Σωτήρης όχι με τους υπόλοιπους, είναι διαπροσωπικό το θέμα τους.

Σαββίδου- Ο Γκλέτσος είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που έχει βγει και έχει δώσει ορατότητα στην ομοφυλοφιλική κοινότητα και αυτό είναι ιερό. Εγώ του λέω μπράβο. Όταν όμως έρχεται ο κύριος Γεωργούντζος και λέει πως δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά κράζει το Γκλέτσο και λέει πως δεν μπορεί τη μία μέρα να λέει πως έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη και την άλλη να το παίζει παιδαράς, είναι ομοφοβικό όλο αυτό. Δηλαδή ο γκέι δεν είναι άντρας;

Μεσσαροπούλου-Γιατί δεν δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, γιατί δεν αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα;

Σαββίδου- Είναι ομοφοβικό όλο αυτό που κάνει γιατί μπορεί να υπάρχουν παιδάκια που να είναι γκέι και να το βλέπουν όλο αυτό και να πιστεύουν πως κάνουν λάθος.

Μεσσαροπούλου- Ρε Μαριέλλα γιατί δεν παίρνεις τότε και την άλλη μεριά; Μπορεί να υπάρχουν δηλαδή και παιδάκια που δεν είναι γκέι και να εκνευρίζονται με όλο αυτό.

Σαββίδου-Ε τότε αυτά τα παιδάκια έχουν πρόβλημα, η ομοφοβία είναι μία κατάσταση άσχημη.

Μεσσαροπούλου- Στην κοινωνία αυτή υπάρχουν πολλές απόψεις και θα πρέπει με το ίδιο σθένος που υπερασπιζόμαστε την μία πλευρά να τις υπερασπιζόμαστε όλες.

Σαββίδου- Τι θες να μου πεις βρε Τίνα μου, ότι κάποια παιδάκια εκνευρίζονται επειδή βγαίνουν γκέι στην τηλεόραση; Έχουνε πρόβλημα τότε, Τίνα μου. Έχουν πρόβλημα αν δεν μπορούν να δεχτούν πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι στην κοινωνία μας. Και φταίνε και οι γονείς τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top