Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από την ομάδα «Ρουβίκωνας»

Χτύπησαν τρία άτομα, ένα παρκαρισμένο αμάξι και πέταξαν κόκκινη μπογιά

Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από την ομάδα «Ρουβίκωνας»

​Νεαροί της ομάδας Ρουβίκωνας επιτέθηκαν σήμερα στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» κρατώντας βαριοπούλες και έσπασαν πόρτες, τζαμαρίες και αυτοκίνητα.

Δεκαέξι κουκουλοφόροι και κρανιοφόροι, δεν έσπασαν μόνο ό, τι πρόλαβαν αλλά κινδύνεψαν και οι εργαζόμενοι. Ήταν τόση η μανία τους να καταστρέψουν ό,τι βρουν που στο τέλος πέταξαν και κόκκινη μπογιά.

Όπως έδειξε η κάμερα ασφαλείας του κτιρίου, οι νεαροί της ομάδας χτύπησαν 3 άτομα με μανία και ένα αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο έξω από την εφημερίδα...

Στο τέλος, αποχώρησαν άνετα χωρίς κανένας να τους εμποδίσει.

Η Ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη με κείμενο που ανέβασε σε ιστοσελίδα και αναφέρει.

«Σήμε��α στη Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου στις 11.00 το πρωί σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Βάφτηκε με μπογιές η πρόσοψη του κτιρίου, σπάστηκε όλη η είσοδος, όπως και αυτοκίνητα στελεχών της εφημερίδας. Οι σύντροφοι αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα. Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο».

Σε ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την επίθεση, αναφέροντας χαρακτηριστικά!

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» από μέλη της ομάδας «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ». Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, που διαδήλωσαν χθες μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας, κατά της αντιασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης, καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται και δηλώνουν ότι η ενημέρωση του ελληνικού λαού είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top