Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η Κρίστυ βρίσκει μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του Τζόνυ

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

​Ένα επεισόδιο που θα σας καθηλώσει είναι αυτό που θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδ��ου

O Αντρέας που καταλαβαίνει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι, δίνει εντολή στους άντρες του να παρακολουθούν τη Μάρθα. Ο Μάνος που δεν αντέχει στην εικόνα του να μένει ανάπηρος και να τον περιθάλπει η Μαρίνα, βάζει μπροστά το σχέδιό του να διακόψει τη σχέση τους και της προτείνει να βγουν για ποτό. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να βρεθούν, καθώς δεν αντέχει μακριά της. Ένας εφιάλτης της Δάφνης επιβεβαιώνει στον Αντρέα την υποψία του πως του κρύβει πάλι κάτι. Η Κρίστη βρίσκει κάτω από το κρεβάτι του Τζόνυ μία φωτογραφία με ένα παιδάκι. Ο Τζόνυ το καλύπτει, λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος του ανιψιός, που ζει στην Αγγλία. Η Έλσα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του Άρη και συμμετέχει πιο ενεργά στο σχέδιό του να διοχετεύουν τα χαπάκια τους στα στέκια.

Η Μαρίνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Μάνο να φλερτάρει απροκάλυπτα με μία άλλη γυναίκα. Μην αντέχοντας τη συμπεριφορά του Μάνου, βγαίνει από το μπαρ και συναντάει την Έλσα. Στην προσπάθειά της να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους, ο Μάνος επεμβαίνει λέγοντας πως η Έλσα είναι μεγάλη κοπέλα και μπορεί να αποφασίσει μόνη της τι θα κάνει. Δεύτερο σοκ για τη Μαρίνα. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας, όπου και οι δύο αφήνονται να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο Νικ ψάχνει πάλι τη λίστα των ασθενών που πήραν το πειραματικό φάρμακο για το Πάρκισον και ενημερώνει τη Δάφνη πως τα ονόματα που λείπουν δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα.

Η Δάφνη προβληματίζεται έντονα για τη σχέση που μπορεί να είχε ο Αχιλλέας με τη Φωτεινή κατά το παρελθόν. Μετά από την πίεση του Μάνου και παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις, η Κάτια δέχεται να βοηθήσει τον Μάνο ώστε να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί. Οι άντρες που παρακολουθούν τον Πέτρο, ενημερώνουν τον Αντρέα πως πέρασε τη νύχτα του στο σπίτι της Μάρθας Βέργου. Τα περιοδικά γεμίζουν με εξώφυλλα της Κρίστης και η Χαρά, σαν μαινόμενος ταύρος, απαιτεί από τον Τζόνυ να θάψει τη δημοφιλία της, πριν πάρει απειλητικές για εκείνη διαστάσεις. Παρά την αντίθετη γνώμη του Μάριου, η Κάτια παρακολουθεί επιτυχώς την κατάθεση των τοκογλύφων στην τράπεζα. Η Δάφνη δέχετα�� μήνυμα από τον Νικ πως έχει να της πει κάτι πολύ σοβαρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top