Σφοδρή επίθεση στη Γερμανού: «Να κοιτάξει τα τεκνά της! Θα την πλακώσω στις μηνύσεις»

Ποιος και γιατί ξεσπά εναντίον της παρουσιάστριας

Σφοδρή επίθεση στη Γερμανού: «Να κοιτάξει τα τεκνά της! Θα την πλακώσω στις μηνύσεις»

​Με βαρύτατες εκφράσεις, όπως «να το βουλώσει» και «να κοιτάξει τα τεκνά της», αλλά και απειλώντας με μηνύσεις, επιτέθηκε στη Ναταλία Γερμανού γνωστός Έλληνας!

Αφορμή για το ξέσπασμα στάθηκαν τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια, όταν το «NaMaste» έδειξε το βίντεο με τον τραγουδιστή που μιμήθηκε την Έλενα Παπαρίζου τραγουδώντας το «My Number One», στο «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας. «Ο Βούλγαρος είναι για κλωτσίδια! Να του κάνουμε μηνύσεις; Όχι μωρέ, είναι σατιρικό σόου», είπε η Ναταλία και, διευκρινίζοντας το βασικό λάθος που γίνεται σε έναν από τους στίχους του τραγουδιού, ανέφερε: «η Έλενα το ξέρει σωστά. Και ο Δάντης το ξέρει σωστά γιατί μαζί το γράψαμε».

Resizer (6).jpg
(Η μίμηση που... «άναψε φωτιές»)

«Ο Βούλγαρος της έφταιξε τάχα μου. Ρε δεν πάτε στον αγύριστο! Την συμβουλεύω να κοιτάξει τα τεκνά της και το βουλώσει, που λέει ότι ο Δάντης έγραψε το τραγούδι, γιατί θα την πλακώσω στις μηνύσεις και δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Και γιατί μαντάμ Γερμανού δεν έβαλε εσένα μάρτυρα, αλλά έβαλε τρεις άσχετους με το τραγούδι; Ρε είστε για γέλια! Άντε στον αγύριστο! Κλέψατε, αλλά κάντε την πάπια… Μιλάτε κιόλας!», έγραψε, το πρωί της Πέμπτης, στη σελίδα του στο Facebook, o Mάνος Ψαλτάκης.

Το ξέσπασμα του συνθέτη έχει… προϊοστορία και, μάλιστα, δικαστική! Όπως έχει γράψει το star.gr, λίγο μετά τη νίκη της Ελλάδας και του «My Number One» στην Eurovision του 2005, ο Μάνος Ψαλτάκης κινήθηκε δικαστικά κατά του Χρήστου Δάντη, υποστηρίζοντας ότι του έκλεψε το τραγούδι. Περίπου 8 χρόνια μετ��, το δικαστήριο αποφάσισε πως η πατρότητα του κομματιού ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συνθέτης ξέσπασε για τα όσα είπε η Ναταλία.

psaltakis.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top