Τα έχωσε στην Σάννυ Μπαλτζή ο Λιάγκας: «Είναι πολύ λίγη μπροστά στον Λάτσιο!»

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε. Είναι απαράδεκτο» (VIDEO)

​Τις δηλώσεις της Σάννυς Μπαλτζή για τον Γιάννη Λάτσιο, σχολίασε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η στιχουργός βγήκε στον Θέμο και είπε μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Λάτσιο, πως «αν παντρευτεί κάποια ο Γιάννης, αυτή θα είμαι εγώ. Ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί που το θέλουν όλες».

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε αρχικά:

«Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε η Σάννυ Μπαλτζή χθες. Είναι απαράδεκτο! Συγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο! Ούτε ως χιούμορ εγώ δεν μπορώ να το δω. Βγήκε και τρόλαρε τον Λάτσιο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έκανε πλάκα, και δέχομαι να κάνεις λίγη πλάκα, αλλά το τόσο παρατραβηγμένο εμέ��α με ενόχλησε! Και είναι πολύ λίγη η Μπαλτζή μπροστά στον Λάτσιο για να του κάνει τέτοια πλάκα. Και σε επίπεδο πορείας και σε επίπεδο κοινωνικού στάτους. Και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αναλογιζόμαστε ποιοι είμαστε. Προφανώς κάποια στιγμή μπορεί οι άνθρωποι να είχαν κάποιο φλερτάκι, δεν ήταν κάτι σοβαρό εξ΄όσων γνωρίζω! Κι εγώ μπορεί να είμαι ερωτευμένος με τον Ντι Κάπριο και να γράψω ένα τραγούδι για εκείνον. Δεν σημαίνει ότι είμαι και μαζί του! Μπορεί με το μυαλό μου να είμαι μαζί του, κατάλαβες; Ο Λάτσιος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που μετά τον γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ είχε κάποιες σχέσεις και έχει, δεν ξέρει κανείς τίποτα. Ούτε ακόμα κι εμείς οι φίλοι του».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «θέλω να πιστεύω ότι και ο Λάτσιος –δεν ��χω μιλήσει μαζί του-, θα ενοχλήθηκε χθες που το είδε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top