Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα-Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram

Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα-Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Την φουσκωμένη της κοιλίτσα έδειξε για πρώτη φορά η Ελένη Κα��ποντίνη μετά την είδηση ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Λιάτσο.

Resizer.jpg
Μέσω Instagram, ανέβασε την παρακάτω φωτο και έγραψε στη λεζάντα: «Έτοιμοι για… γυμναστικούλα».

12814275_830240453749144_939305327180190393_n.jpg
Όπως βλέπετε, η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της, φορώντας μαύρον κολάν και λευκό στενό μπλουζάκι, με τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης να είναι ήδη εμφανή.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η Ελένη μπαίνει σε λίγο στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει μάλλον αγοράκι!

Μάλιστα, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό «89,8 Δρόμος fm» όπου συνεργαζόταν θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, πριν έρθει ο πελαργός.

«Σε μια –δυο εβδομάδες θα κάνουμε πολιτικό γάμο για να μην έχουμε γραφειοκρατικό πρόβλημα με την αναγνώριση του παιδιού. Ούτως ή άλλως, υπολογίζαμε να παντρευτούμε!» αποκάλυψε στην Real News η ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία έχει πάρει ελάχιστα κιλά, ενώ συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, για τη νέα εκπομπή του Star «Ραντεβού», που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, στις 18:50, αρχής γενομένης από τις 26 Μαρτίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top