Συγκλονίζει ο Πάνος Σόμπολος: «Τη μάνα μου την σκότωσε ένας τεντιμπόις που έτρεχε»

Τι εξομολογήθηκε για τις δύο απώλειες που τον «σημάδεψαν»

Για τους θανάτους που τον «σημάδεψαν», της μητέρας και της συζύγου του, μίλησε ο Πάνος Σόμπολος, αποκαλύπτοντας ότι τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο την σκότωσε σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας ένας ασυνείδητος οδηγός!

«Πίσω από κάθε ισχυρό άντρα κρύβεται μια γυναίκα... Η γυναίκα σε φτιάχνει, κρατάει την οικογένεια, την τινάζει στον αέρα επίσης. Πρέπει να την ακούμε, το θηλυκό μυαλό είναι μοναδικό. Την αγαπάω, την σέβομαι τη μάνα, είναι ό,τι πιο ιερό έχει ο άνθρωπος. Εμένα τη μάνα μου την σκότωσε σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ένας τεντιμπόις που έτρεχε με 150 και με πονάει που την έχασα έτσι», εξομολογείται, στο περιοδικό «You», o γνωστός δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση αν η γυναίκα του έφτασε ποτέ στο σημείο να του πει «χωρίζουμε» λόγω της δουλειάς του, ο αποκαλούμενος «πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ» αναφέρει: «όχι! Ήταν υπέροχη, την έχασα το 2007 από καρκίνο. Δυστυχώς, “έφυγε” νωρίς και άδικα. Ήταν χαρισματική γυναίκα, δεν μου παραπονέθηκε ποτέ. Εκείνη κράτησε το σπίτι, εκείνη μεγάλωσε παιδιά, εκείνη τους έδωσε αρχές! Το μόνο που μου έλεγε ήταν ότι έχανα τις καλύτερες στιγμές τους όταν έπαιρναν βραβεία και απουσίαζα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top