Η περιπέτεια της Μενεγάκη στη Νέα Υόρκη με μουλάρι- Γιατί γκρίνιαζε στον Κουτσογιαννόπουλο;

«Έβλεπα την Ισαβέλλα και ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε μουλάρι»

Η περιπέτεια της Μενεγάκη στη Νέα Υόρκη με μουλάρι- Γιατί γκρίνιαζε στον Κουτσογιαννόπουλο;

​Ανανεωμένη και χαρούμενη, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της και μίλησε για το ταξίδι που έκανε στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Παιδιά δεν μου λείψατε καθόλου. Χάρηκα πολύ με το Θοδωρή. Καλά που τον είχα μαζί γιατί ξέχναγα τις παραγγελιές που μου δώσανε για δώρα. Ήταν κουραστικό και μεγάλο το ταξίδι αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο» είπε η παρουσιάστρια αναφέροντας πόσο καλός ξεναγός είναι ο Θοδωρής.

«Με γύρναγε από δω και από εκεί. Πρέπει να δεις αυτό το μέρος! Πρέπει να βγάλεις φωτογραφία σ' εκείνο το μέρος. Πρέπει να φας αυτό. Στο τέλος βέβαια μου είπε πως είμαι γκρινιάρα. Ποια εγώ, που του έλεγα συνέχεια “Ευχαριστώ”: “Θοδωρή μου μπορεί να νυστάζω αλλά είναι υπέροχα εδώ και σ’ ευχαριστώ”. Η μόνη στιγμή που πραγματικά γκρίνιαξα ήταν όταν φτάσαμε στη Νέα Υόρκη. Μου είχε πει να πάρω χοντρά ρούχα επειδή θα έχει κρύο εκεί. Ε πήρα και εγώ η κακομοίρα ό, τι πιο χοντρό είχα. Εκεί λοιπόν είχε καλό καιρό. Δροσερό καλοκαιράκι και τότε και εγώ γύρισα και του είπα “Μα καλά έχει τέτοιο καιρό και εσύ με έβαλες να κουβαλήσω αυτά τα χοντρά μπουφάν;”» είπε γελώντας η Ελένη.

Παράλληλα η ίδια περιέγραψε και τη βόλτα που κάνανε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο πάνω σε ένα μουλάρι.

«Μέχρι και σε μουλάρι ανεβήκαμε. Το λέγανε Ισαβέλλα, καλά πιο αργό δεν έχεις δει. Ήταν βέβαια πολύ ωραία στολισμένη. Σαν να ήμουν εγώ σε άλογο. Πήγαινε βέβαια πολύ αργά. Σερνότανε. Αφού έλεγα στον Θοδωρή να κατέβουμε να τη σπρώξουμε».

H ίδια αποκάλυψε και το λόγο που πήγε στην Νέα Υόρκη, προβάλλοντας πλάνα από τη συνέντευξη που πήρε από την Νία Βαρντάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη Νέα Υόρκη, ξανά εκτός Ελλάδας η Μενεγάκη!

Eπέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη από τη Νέα Υόρκη-Η νέα ΦΩΤΟ και το μήνυμα μετά την περιπέτεια


Ο Μουζάλας συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη-Όλο το παρασκήνιο-ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top