Απόψε στους «9 Μήνες»: Η Έλσα βλέπει τις δοσοληψίες του Άρη με «βαποράκι» και σοκάρεται

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στο Star στις 17:50

​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η εξαφάνιση της Έλσας έχει γεμίσει ανησυχία τη Μαρίνα, τον Μάνο, αλλά και τον Κυριάκο. Η Άντρη, από την άλλη, τον προκαλεί να πάει να βρει την Κρίστη και να της τρίξει τα δόντια, προκειμένου να του αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη του.

Η Έλσα σοκάρεται όταν βλέπει τις δοσοληψίες του Άρη με έναν μυστήριο τύπο, καθώς συνειδητοποιεί πως είναι «βαποράκι». Ο Κυριάκος εισβάλλει στο σπίτι της Άννας και απαιτεί να δει την Κρίστη. Η Άννα αιφνιδιάζεται και, μην ξέροντας τι να κάνει, τηλεφωνεί στη Μαρίνα και την ενημερώνει.

Ο Άλκης πηγαίνει στην πρόβα για να βρει την Κρίστη. Εκείνη τον αντιλαμβάνεται, αλλά κάνει πως δεν τον έχει δει κι αρχίζει να φλερτάρει απροκάλυπτα με τον Τζόνυ. Τελικά, φεύγει μαζί του, αφήνοντας τον Άλκη σε αναμμένα καρφιά. Η Δάφνη διαβάζει το καινούργιο mail που της έστειλε η Βάνα και για π��ώτη φορά αρχίζει να προβληματίζεται για το αν κάνει καλά που την αγνοεί.

Η Έλσα ξυπνάει έντρομη από έναν φριχτό εφιάλτη και ο Άρης την προτρέπει να πάρει ένα από τα ροζ χαπάκια για να ηρεμήσει. Η Έλσα, επιρρεπής και απροστάτευτη όπως είναι, παρασύρεται και το παίρνει. Η Μαρίνα φτάνει στο σπίτι της Άννας και ζητάει από τον Κυριάκο να φύγει.

Ο έντονος καυγάς τους με απειλές και από τους δυο τους πως θα καλέσουν την Αστυνομία, κάνουν την Άννα να τρομάξει και ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα. Ο Αντρέας έχει καταλάβει πως κάτι έχει ταράξει τη σχέση του με τη Δάφνη για τα καλά, αλλά εκείνη τον αποπροσανατολίζει λέγοντας πως ανησυχεί για την Έλσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top