«9 Μήνες»: Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι της από το μαιευτήριο

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι της από το μαιευτήριο

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι της από το μαιευτήριο και πετάει οτιδήποτε της θυμίζει την εγκυμοσύνη της, αλλά και την ύπαρξη της Ντορέτας στη ζωή της. Ο Μάριος σαστίζει όταν βλέπει τη Δάφνη να τον ρωτάει εξαγριωμένη γιατί της έκρυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους, εκφράζοντάς του τις υποψίες της ότι της έχουν κρύψει κι άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα από την περίοδο της αμνησίας της.

Ο Μάνος μοιράζεται με τον Χρήστο τους φόβους του για τον άνθρωπο που θα του δώσει το μόσχευμα και ο Χρήστος τον προειδοποιεί ότι αυτό που πάει να κάνει είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί οι έλεγχοι δεν είναι πλήρεις, ούτε εγγυημένοι. Παρόλα αυτά, του εύχεται καλή τύχη, καθώς είναι η μόνη πιθανότητα να σώσει τη ζωή του. Ο Άλκης κάνει τη δική του προσπάθεια να προσεγγίσει την Κρίστη, αλλά εκείνη βρίσκει τον τρόπο να τον αποφύγει. Η Χαρά, που προφασίστηκε την εγκυμοσύνη της για να αναγκάσει τον πατέρα της να την παντρέψει με τον Άλκη, τώρα πρέπει να καλύψει το σχέδιό της και δημιουργεί μία τρομακτική κατάσταση υποτιθέμενης αποβολής μέσα στο σπίτι. Η Μαρίνα δείχνει αποφασισμένη να αλλάξει ριζικά τη ζωή της, μακριά από τον Μάνο αλλά και τον Κυριάκο.

Ο τελευταίος όμως, που νιώθει για άλλη μία φορά ότι τη χάνει, αποφασίζει να συνεχίσει το κόλπο που ξεκίνησε η μάνα του, δίνοντάς της χάπια. Ο Αντρέας συγκρατείται και δεν λέει στη Δάφνη την αλήθεια για τη σχέση τους, όταν εκείνη του λέει ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Μάριου. Η Κρίστη ζητάει από την Έλσα να την πάει στο μαιευτήριο για να δει τα μωράκια και να αποχαιρετήσει το δικό της. Η Μαρίνα πηγαίνει στο μέρος που έγινε η φωτογράφηση με τον Μάνο, εκεί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Στο ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή, φτάνει και ο Μάνος…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top