Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν κλινικά νεκρός και μία οντότητα μου είπε να επιστρέψω στη ζωή»

«Το είδαμε όλοι αυτό το ον, και ο σκηνοθέτης που ήμασταν μαζί στο αεροπλάνο» εξομολογήθηκε

Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν κλινικά νεκρός και μία οντότητα μου είπε να επιστρέψω στη ζωή»

​Για το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ήταν πριν από 26 χρόνια όταν ο δημοσιογράφος μαζί με τον σκηνοθέτη, Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλο, ξεκίνησαν αεροπορικώς για την ορεινή Λακωνία. Μία βλάβη που παρουσιάστηκε στον κινητήρα του αεροπλάνου έκανε τους δύο άντρες ν�� πιστέψουν πως ζουν τα τελευταία λεπτά της ζωής τους.

Το αεροπλάνο έπεσε στον Πάρνωνα, και οι δυο τους μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

«Υποτίθεται πως είχα πεθάνει, αυτό μου το είπαν οι γιατροί πως ήμουν κλινικά νεκρός. Είδα πως είχαμε πάει κάπου με κάποιο ον που το είδαμε όλοι, το είδε και ο Βλαχοδημητρόπουλος (ο σκηνοθέτης που επέβαινε μαζί του στο αεροπλάνο) , το είδε και το άλλο παιδί που ήταν δίπλα μας( νοσηλεύονταν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου), ο Αλέξης. Είχαμε δει πως ήταν μία οντότητα δίπλα μας, κάτι σαν περίγραμμα. Εμένα με είχε πάει κάπου, τους άλλους τους είχε βοηθήσει απλώς, και όταν φτάσαμε εκεί πέρα (σ.σ εννοεί στον άλλο κόσμο), μου είπαν “Εσύ δεν είσαι Άγγελος, είσαι Ευάγγελος γύρνα πίσω» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top