Οι πρώτες δηλώσεις του Αγέρη μετά την νίκη στο «Voice 2»: «Χθες ήμουν πολύ σοκαρισμένος»

«Η λύρα ήταν και θα είναι προέκταση του χεριού μου. Θέλω να φτιάξω κάτι καινούργιο!»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αγέρη μετά την νίκη στο «Voice 2»: «Χθες ήμουν πολύ σοκαρισμένος»

​Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την σαρωτική νίκη του στο «Voice 2» έκανε ο Κώστας Αγέρης.

Ο παίκτης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, άυπνος αλλά και πολύ… ορεξάτος, δήλωσε:

«Χθες ήμουν πολύ σοκαρισμένος, θα ήθελα σήμερα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που με στήριξε από την αρχή μέχρι εδώ. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι όνειρο!»

Πρόσθεσε ακόμα πως «όταν πέρασα στον ημιτελικό, άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί και να κερδίσω. Από την αρχή τα έβλεπα όλα… βήμα-βήμα!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Νεκτάριο Μαλλά, λέγοντας πως τον θεωρούσε φαβορί για την νίκη:

9772_ANTONIS_REMOS_KONSTANTINOS_AGERIS_2162015.jpg
«Ο Νεκτάριος ο Μαλλάς είναι μεγάλη μου αδυναμία. Είχε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει από το Voice και περίμενα πως θα φτάσουμε μαζί ως το τέλος, ίσως επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του».

Μιλώντας για τον Αντώνη Ρέμο, είπε:

«Χάρηκα πιο πολύ για τον coach μου γιατί είδα ότι γούσταρε», ενώ αποκάλυψε πως αυτό που του έλεγε πάντα ήταν «πάμε να τα σπάσουμε, να είσαι προσγειωμένος αλλά να έχεις και αυτοπεποίθηση!»

9960_KONSTANTINOS_AGERIS_2162015.jpg
Τέλος, ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να φτιάξει κάτι καινούργιο στη μουσική:

«Εγώ θέλω να φτιάξω κάτι καινούργιο! Εγώ αυτό που θέλω είναι να φτιάξουμε λαϊκό τραγούδι που να έχει πολλά παραδοσιακά στοιχεία. Λατρεύω όχι μόνο τον Πόντο που είναι η φλέβα μου, αλλά και την Ήπειρο, την Κρήτη, τα νησιά, την Κύπρο! Η λύρα ήταν και θα είναι προέκταση του χεριού μου».

Όσο για το αν έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις;

«Υπάρχ��υν αρκετές προτάσεις, θα τις βάλουμε σιγά σιγά σε ένα πρόγραμμα, και μιλάμε με τον coach μου μήπως κάνουμε κάτι μαζί το καλοκαίρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top