Μάρα Ζαχαρέα: «η ζωή αργά ή γρήγορα απαντά σε όλους και σε όλα»!

Όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου

Μάρα Ζαχαρέα: «η ζωή αργά ή γρήγορα απαντά σε όλους και σε όλα»!

​Για την καθημερινότητά της, την οικογένειά της και τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και τις «μάχες» της στο ρεπορτάζ, μίλησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

Σε ερώτηση για τα παιδιά της -τον Βασίλη που είναι πρωτοετής στο πανεπιστήμιο και την Άννα, που θα πάει πρώτη Λυκείου- η κα. Ζαχαρέα ανέφερε: «είμαι πολύ ευχαριστημένη που η οικογένειά μας έχει διατηρηθεί. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να κρατήσει για πάντα. Το γεγονός ότι εγώ έχω καταφέρει να κρατήσω το γάμο μου και έχουμε δύο παιδιά και μια αγαπημένη οικογένεια και όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού ο ένας στηρίζει τον άλλον, θεωρώ ότι ε��ναι ένα σημαντικό επίτευγμα, γιατί, στην τελική, όταν τα φώτα τελειώσουν, τι έχει μείνει; Η οικογένεια και δύο - τρεις άνθρωποι που έχουν μείνει στο περιβάλλον και είναι οι συνταξιδιώτες της ζωής μας!».

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου επεσήμανε πως στάθηκε βράχος και άντεξε τους κλυδωνισμούς στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο σύζυγός της, Θοδωρής Ρουσόπουλος, είπε: «όταν ξέρεις ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου και έχεις και την αλήθεια με το μέρος σου, είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν θα οδηγήσουν πουθενά στην πραγματικότητα, όπως και δεν οδήγησαν πουθενά. Όταν ξέρεις τι επιθέσεις δέχεσαι, από που τις δέχεσαι και γιατί τις δέχεσαι και είσαι πολύ συνειδητοποιημένος πάνω σε αυτό, τότε μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις υπομονή. Η ζωή αργά ή γρήγορα απαντά σε όλους και σε όλα. Εγώ είδα ανθρώπους που μας είχαν επιτεθεί, στην πορεία να χάνουν τις δουλειές τους και στενοχωρήθηκα γι' αυτό, έχω δει ανθρώπους που μας έχουν επιτεθεί να έχουν εκείνοι τώρα δικαστικές περιπέτειες και στενοχωριέμαι γι' αυτό, δεν θα ήθελα να συμβεί. Αλλά, πιστέψτε με, μέσα μου ήξερα ότι όλο αυτό που αφορούσε τον Θόδωρο δεν επρόκειτο να οδηγήσει κάπου, δεν επρόκειτο να βρεθεί τίποτα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να βρεθεί».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το νέο ξεκίνημα στο κεντρικό δελτίο του Star, η κα. Ζαχαρέα ανέφερε: «μέχρι του σημείου να με πάρουν και να με βάλουν σε καίριες θέσεις, πέρασαν 16 χρόνια! Έχω δει για παράδειγμα να γίνονται συνάδελφοι παρουσιάστριες ειδήσεων πολύ γρήγορα. Σε μένα δεν έγινε αυτό! Ξεκίνησα το 1989 από τις εφημερίδες, το 1992 πήγα στο Mega, έμεινα στο πολιτικό ρεπορτάζ 16 χρόνια, σε συνθήκες πολλές φορές δύσκολες. Τι εννοώ δύσκολες; Ορθοστασία δέκα ώρες στο πεζοδρόμιο του Μαξίμου, στο πεζοδρόμιο της Βουλής, στο πεζοδρόμιο του υπουργείου Εξωτερικών… Όταν ήμουν έγκυος και κάλυπτα το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, τρεις ημέρες στο πεζοδρόμιο της Μητρόπολης, είχα πάρει ένα σκαμπό από το Μοναστηράκι και σηκωνόμουν, μίλαγα στην κάμερα και, όταν η κάμερα πήγαινε στον άλλο συνάδελφο καθόμουν και μετά ξανασηκωνόμουν και φοβόμουν μην πάθω καμία αποβολή κι αυτό δεν το ξέρει κανένας… Δούλεψα πολύ και δούλεψα σκληρά, για να έρθει κάποιος και να μου πει “θες να σε δοκιμάσω στο δελτίο ειδήσεων;”. Κι αυτός ο κάποιος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Άρα, λοιπόν, τίποτα δεν έγινε απλά».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top