ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο άνθρωποι που θέλει νεκρούς η HR!

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του «Person Of Interest» στο Star

ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο άνθρωποι που θέλει νεκρούς η HR!

Δύο άνθρωποι που θέλει νεκρούς η HR και πολλές απάτες, θα βρεθούν στο επίκεντρο του αποψινού επεισοδίου του «Person Of Interest», της σειράς που μεταδίδει το Star από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10!

Η «Μηχανή» δίνει τον αριθμό του Χέιντεν Πράις, ενός υπνοθεραπευτή που εξαπατά τους πελάτες του και τους αποσπά πληροφορίες για να μπαίνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ένας από τους πελάτες του Πράις, ο Σβεν Βάνγκερ, είναι άνθρωπος της HR και πουλάει πολύτιμα αντικείμενα προκειμένου να ξεπλένει χρήμα για την οργάνωση. Ο Πράις τον εξαπάτησε ώστε να του πουλήσει μία ιστορική μπάλα του μπέιζμπολ, που κόστιζε 4 εκ. δολάρια, για μόλις 5 δολάρια! Η HR τους θέλει και τους δύο νεκρούς.

Η μία απάτη διαδέχεται την άλλη, καθώς αποδεικνύεται ότι και ο Πράις έχει εξαπατηθεί από τη σύντροφό του, Νάταλι, η οποία έχει την πραγματική μπάλα. Το ίδιο βράδυ, η Κάρτερ πέφτει θύμα επίθεσης από κορυφαία μέλη της HR και καταφέρνει να σωθεί την τελευταία στιγμή. Προλαβαίνει όμως να μάθει ότι αρχηγός της οργάνωσης είναι ο Αλόνζο Κουΐν

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top