Ένταση στο «Kuzey Guney»: ποιοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι!

Τι θα γίνει σήμερα, στις 08:00, στη σειρά του Star

Ένταση στο «Kuzey Guney»: ποιοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι!

​Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney» επιφυλάσσουν τα δύο επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν σήμερα, στις 08:00, από το Star!

Η Χαντάν δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της, με τον οποίον μοιράστηκε τα πάντα για τόσα χρόνια, παντρεύεται μια άλλη γυναίκα. Θέλει να το δει με τα ίδια της τα μάτια. Όταν η Χαντάν φτάνει στο δημαρχείο όπου γίνεται ο γάμος, επικρατεί μεγάλη αμηχανία. Ο Κουζέι παρεμβαίνει και δεν αφήνει μόνη της τη μητέρα του, σ’ αυτή τη δύσκολη για εκείνη στιγμή της ζωής της. Ακούγοντας τη Χαντάν να μιλάει για όσα πέρασε, ο Κουζέι επηρεάζεται και κάνει τον δικό του απολογισμό για τη ζωή του. Ο Σαμί φεύγει μαζί με την καινούργια του σύζυγο για επίσκεψη στην οικογένειά της και αφήνουν τον μικρό Τζιχάν στον Κουζέι για να τον προσέχει. Η Ζεϊνέπ εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός για να προσεγγίσει τον Κουζέι. Η κίνησή της αυτή θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ένταση στη σχέση της με την Τζεμρέ. Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γκιουνέι σχεδιάζει να βρεθεί μόνος του με τη Μελντά, αλλά η έκπληξη της Μπανού του χαλάει τα σχέδια...

Στη συνέχεια, ο Γκιουνέι βρίσκεται αντιμέτωπος με την Εμπρού και τον περιμένουν δύσκολες μέρες. Ο Σάμι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που θα προκύψουν καθώς προβλήματα εμφανίζονται ήδη από τις πρώτες μέρες του γάμου του. Η Γκιουλτέν, θέλοντας να λυτρώσει την Τζεμρέ από τα δεσμά του Μπαρίς, προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Κουζέι, βλέποντας την απελπισία της Γκουλτέν, μαθαίνει για τη συμφωνία που δένει την Τζεμρέ χειροπόδαρα. Αμέσως ενεργοποιείται για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μπαρίς αλλά η υπογραφή της Τζεμρέ τον εμποδίζει από το να κάνει έστω και ένα βήμα π��ραπάνω. Από την άλλη πλευρά, οι τελευταίες εξελίξεις στον φάκελο του Μιρζά Τσετλίκ, που ισχυρίζεται ότι είναι ο δολοφόνος του Φερχάτ, θα προκαλέσουν τριβές στις σχέσεις του Κουζέι με τον Σερέφ. Όταν το κλειδί που θα απελευθερώσει την Τζεμρέ από τον Μπαρίς πέφτει στα χέρια της Ζεϊνέπ, η ένταση που θα προκληθεί μεταξύ της Τζεμρέ και του Κουζέι θα είναι μεγάλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top