Ένταση στο «Kuzey Guney»: ποιοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι!

Τι θα γίνει σήμερα, στις 08:00, στη σειρά του Star

​Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney» επιφυλάσσουν τα δύο επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν σήμερα, στις 08:00, από το Star!

Η Χαντάν δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της, με τον οποίον μοιράστηκε τα πάντα για τόσα χρόνια, παντρεύεται μια άλλη γυναίκα. Θέλει να το δει με τα ίδια της τα μάτια. Όταν η Χαντάν φτάνει στο δημαρχείο όπου γίνεται ο γάμος, επικρατεί μεγάλη αμηχανία. Ο Κουζέι παρεμβαίνει και δεν αφήνει μόνη της τη μητέρα του, σ’ αυτή τη δύσκολη για εκείνη στιγμή της ζωής της. Ακούγοντας τη Χαντάν να μιλάει για όσα πέρασε, ο Κουζέι επηρεάζεται και κάνει τον δικό του απολογισμό για τη ζωή του. Ο Σαμί φεύγει μαζί με την καινούργια του σύζυγο για επίσκεψη στην οικογένειά της και αφήνουν τον μικρό Τζιχάν στον Κουζέι για να τον προσέχει. Η Ζεϊνέπ εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός για να προσεγγίσει τον Κουζέι. Η κίνησή της αυτή θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ένταση στη σχέση της με την Τζεμρέ. Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γκιουνέι σχεδιάζει να βρεθεί μόνος του με τη Μελντά, αλλά η έκπληξη της Μπανού του χαλάει τα σχέδια...

Στη συνέχεια, ο Γκιουνέι βρίσκεται αντιμέτωπος με την Εμπρού και τον περιμένουν δύσκολες μέρες. Ο Σάμι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που θα προκύψουν καθώς προβλήματα εμφανίζονται ήδη από τις πρώτες μέρες του γάμου του. Η Γκιουλτέν, θέλοντας να λυτρώσει την Τζεμρέ από τα δεσμά του Μπαρίς, προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Κουζέι, βλέποντας την απελπισία της Γκουλτέν, μαθαίνει για τη συμφωνία που δένει την Τζεμρέ χειροπόδαρα. Αμέσως ενεργοποιείται για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μπαρίς αλλά η υπογραφή της Τζεμρέ τον εμποδίζει από το να κάνει έστω και ένα βήμα π��ραπάνω. Από την άλλη πλευρά, οι τελευταίες εξελίξεις στον φάκελο του Μιρζά Τσετλίκ, που ισχυρίζεται ότι είναι ο δολοφόνος του Φερχάτ, θα προκαλέσουν τριβές στις σχέσεις του Κουζέι με τον Σερέφ. Όταν το κλειδί που θα απελευθερώσει την Τζεμρέ από τον Μπαρίς πέφτει στα χέρια της Ζεϊνέπ, η ένταση που θα προκληθεί μεταξύ της Τζεμρέ και του Κουζέι θα είναι μεγάλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top