Κανονικά σήμερα στο «Mega με Μία» o Oυγγαρέζος-Πως το σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής!

Μετά το ξεκατίνιασμα και το βέτο Σεφερλή στο Mega, το έριξαν… «στην τρελή»

Κανονικά σήμερα στο «Mega με Μία» o Oυγγαρέζος-Πως το σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής!

​Κανονικά στο «Mega με Μία» εμφανίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Μετά το ξεκατίνιασμα του με τον Μάρκο Σεφερλή on air, αλλά και το «βέτο» που άσκησε ο δεύτερος στο κανάλι, με αποτέλεσμα να μην βγει χθες ο Ουγγαρέζος στην εκπομπή, σήμερα οι δυο τους το έριξαν… «στην τρελή».

Κατά πως φα��νεται, οι δυο άντρες τα συζήτησαν και βρήκαν μια μέση λύση προκειμένου η τηλεοπτική σεζόν να λήξει χωρίς άλλα «δράματα».

Μάλιστα χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τελειώνοντας την ραδιοφωνική του εκπομπή, προσπάθησε να καταπραΰνει τα πνεύματα, λέγοντας πως «δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μάρκο, και ο,τι έχουμε να πούμε θα τα πούμε οι δυο μας».

Αυτά φαίνεται πως… έμαθε και ο Σεφερλής, ο οποίος σήμερα προλόγισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας:

«Κοντά μας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σήμερα θα είναι κοντά μας, χθες δεν μπόρεσε να είναι γιατί είχε πάει να κάνει χαλάουα. Πες τα αγόρι μου! Ριζική αποτρίχωση έκανε. Τα έβγαλε όλα γιατί θα βγει και στις παραλίες τώρα».

Όσο για την έναρξη της εκπομπής; Ξεκίνησε με το τραγούδι «ο,τι και να κάνεις μην αναστενάζεις, ξύπνα και με κέφι πάμε για δουλειά», με τον Μάρκο Σεφερλή να το σχολιάζει λέγοντας:

«Αν και δεν μας εκφράζει το τραγούδι, εδώ δεν ερχόμαστε για δουλειά, κάνουμε το χόμπι μας».

Λέτε αυτό να ήταν η απάντηση στο χθεσινό tweet του Ουγγαρέζου ο οποίος έγραψε: «Πάνω απ΄όλα η δουλειά;»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top