Κωμωδία με Βουτσά σήμερα στο Star: «Ο Κώτσος Στην ΕΟΚ»!

Απόγευμα με γέλιο, στις 18:00

Κωμωδία με Βουτσά σήμερα στο Star: «Ο Κώτσος Στην ΕΟΚ»!

​Την σπαρταριστή κωμωδία «Ο Κώτσος Στην ΕΟΚ» μεταδίδει σήμερα, στις 18:00, το Star, στο πλαίσιο της ζώνης «Back To ‘80s»!

Λίγο μετά την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, μια δημοσιογράφος παρουσιάζει ρεπορτάζ από τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης. Ο ήρωάς μας, ο Κώτσος, ο αντιπροσωπευτικός Έλληνας, πηγαίνει ως απεσταλμένος της χώρας στις Βρυξέλλες για να συναντήσει την κυρία Ευρωπαΐδου και να πάρει μέρος στο 1ο Συνέδριο της ΕΟΚ. Συναντά τους εκπροσώπους των άλλων χωρών-μελών, οι οποίοι τον ακολουθούν στην Ελλάδα, για να του διδάξουν τα ευρωπαϊκά τερτίπια, με ταχύρρυθμα, απλά και κατανοητά μαθήματα. Πρώτα απ’ όλα «Τιμή και ηθική», με δάσκαλο τον γερμανό σύμβουλο, «Εξυγίανση του δημόσιου βίου», με δάσκαλο τον γάλλο σύμβουλο, «Συζυγική ζήλια», με δάσκαλο τον Ολλανδό σύμβουλο κ.λπ..

Ο Κώτσος, σαν καλός μαθητής, προσπαθεί να αλλάξει νοοτροπία και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ στη συνέχεια βάζει τα δυνατά του να ικανοποιήσει τις εννέα πανέμορφες εκπροσώπους των ευρωπαϊκών κρατών που έρχονται στην Ελλάδα για να εκτιμήσουν την πρόοδό του. Ξεφαντώνο��ν μαζί του και τον αφήνουν σωματικό ράκος, αλλά του απονέμουν το χρυσό μετάλλιο για τις άριστες «επιδόσεις» του…

Σε σκηνοθεσία Ντίμη Δαδήρα, στην σπαρταριστή κωμωδία πρωταγωνιστούν οι Κώστας Βουτσάς, Μαίρη Μεταξά, Γιάννης Μαλούχος, Αντώνης Παπαδόπουλος και Ελένη Ερήμου.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top