Στο «σφυρί» η βίλα Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέ��-Τιμή εκκίνησης τα 8.050.000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ το σπίτι όπου ζούσε τις καλές εποχές, το πρώην ζευγάρι

Στο «σφυρί» η βίλα Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέη-Τιμή εκκίνησης τα 8.050.000 ευρώ!

​«Στο σφυρί» με τιμή εκκίνησης τα… 8.050.000 ευρώ βγήκε η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στη Φιλοθέη.

Πρόκειται για το σπίτι όπου έζησαν με τα τρία τους παιδιά για 13 ολόκληρα χρόνια, πριν έρθει η οικονομική κατάρρευση και εν συνεχεία ο χωρισμός τους.

image1.jpg
Η ιδιωτική τράπεζα στην οποία περιήλθε η βίλα επί της πλατείας Δροσοπούλου μετά το «κανόνι» που βάρεσε η ΙΜΑΚΟ, ανακοίνωσε με αγγελία της που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων, την πώληση της 1.242,23 τ.μ κατοικίας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η βίλα είναι κτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, με μεγάλο κήπο και πισίνα 68,99 τ.μ η οποία φτάνει έως τις μπαλκονόπορτες του ισογείου, ώστε να δίνει την εντύπωση ότι το σπίτι βρίσκεται πάνω στο νερό, θυμίζοντας αρχιτεκτονική νησιωτικών σπιτιών.

spitipetrou.jpg
Το σπίτι περιλαμβάνει σύγχρονο γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο, υπερσύγχρονη κουζίνα και άνετο καθιστικό ισόγειο, κρεβατοκάμαρες στον πρώτο όροφο και άνετο ρετιρέ γραφείο στο δεύτερο πάτωμα.

ImageHandler.jpg
Παράλληλα, η διακόσμηση του έχει γίνει σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σουι, ενώ το εσωτερικό του είναι βαμμένο με παλ χρώματα.

Να σημειώσουμε, πως η εν λόγω βίλα ήταν γνωστή και για τα θρυλικά πάρτι που έκαναν Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος, τα οποία έχουν αφήσει ιστορία.

vilakostospoulou_h_633_451.jpg
Λέγεται πως σε κάποια γενέθλια της Μπαλατσινού είχε διοργανωθεί το «κόκκινο πάρτι», όπου όλα τα έπιπλα μεταφέρθηκαν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, στρώθηκαν παντού κατακόκκινες μοκέτες, και όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στο χρώμα της φωτιάς.

vilakost.jpg
Τέλος, ένα άλλο γνωστό πάρτι πριν μερικά χρόνια, ήταν αυτό που είχε ετοιμάσει η Τζένη Μπαλατσινού, ως έκπληξη για την γιορτή του Κωστόπουλου, μετατρέποντας όλο το σπίτι σε σκηνικό ταινίας Bollywood, έχοντας προσκαλέσει επώνυμη χαρτομάντισσα-αστρολόγο για να δει το μέλλον των καλεσμένων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top