Ελένη Ψυχούλη: Τα παράτησε όλα και άνοιξε εστιατόριο στο Βόλο επειδή την «έπνιγαν» τα χρέη!

«Βρέθηκα ξαφνικά να χρωστάω χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον»

Ελένη Ψυχούλη: Τα παράτησε όλα και άνοιξε εστιατόριο στο Βόλο επειδή την «έπνιγαν» τα χρέη!

Στο Βόλο μένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα η Ελένη Ψυχούλη, η οποία αποφάσισε μέσα σε μια στιγμή να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στην επαρχία, ανοίγοντας εστιατόριο, αφού όπως λέει «τα χρέη έτρεχαν και το τηλέφωνο για δουλειά δεν χτυπούσε»:

«Βρέθηκα ξαφνικά να χρωστάω χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον. Χάσαμε όλοι τις δουλειές μας και εμένα με βρήκε αυτό σε μια περίοδο που έπρεπε να σπουδάσω το παιδί μου. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή πως δεν υπάρχει περίπτωση οι δουλειές να έρθουν να με βρούνε. Αλλά δεν άφησα τον πανικό να με κυριέψει. Καθόμουν για μισή μέρα στον καναπέ παγωμένη και ακινητοποιημένη βλέποντας το φάσμα της καταστροφής.Το ίδιο βράδυ άρχισα να κινητοποιούμαι», λέει η τηλεοπτική σεφ.

110314131835_5222.jpg
Πως όμως αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα;

«Στην Αθήνα δεν έβλεπα μέλλον. Το τηλέφωνο μου δεν χτυπούσε. Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, δεν ξέρω τι χρώμα έχει η πιστωτική κάρτα, αλλά όταν βρίσκεσαι άνεργος και σου έρχονται οι εφορίες και τα ταμεία, πρέπει να πληρώσεις! Από τον ΣΚΑΪ δεν ζω, όπως επίσης δεν ζω και από αυτό εδώ το εστιατόριο. Είμαι σε πολλά site και σε περιοδικά».

Μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει πως «πριν ένα μήνα μου έκοψα το κινητό. Πριν δυο μήνες, τη ΔΕΗ. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι!»

Τέλος, παραδέχτηκε (για ακόμα μια φορά), πως «δεν με ενδιαφέρουν οι σύντροφοι. Είμαι πάρα πολύ ωραία μόνη μου. Το sex είναι κάτι που δεν θα κυνηγήσω. Δεν μου λείπει, δεν με ενδιαφέρει και αν είναι να έρθει, θε να΄ρθει!», καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως έχει ΟΧΤΩ χρόνια αποχή από το «άθλημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top