Η απάντηση του Σεργουλόπουλου στην Μανωλίδου: «Δεν έχει ιδέα από τηλεοπτική γνώση»

«Δεν έχουμε χημεία και δεν την έχουμε καλέσει ΠΟΤΕ στην εκπομπή μας» ξεκαθαρίζει η Μαρία Μπακοδήμου

​Τέλος δεν έχει η «κόντρα» των δηλώσεων ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Η αρχή έγινε όταν η μαέστρος βγήκε και δήλωσε πως στο φετινό Dancing δεν υπάρχ��υν stars, με τον παρουσιαστή να γίνεται έξαλλος και να λέει μέσω της εκπομπής «ΦΜ Live»:

«Γιατί ήτανε star η Μανωλίδου όταν πήγε στον ΑΝΤ1; Η παρουσιάστρια μιας κατακίτρινης εκπομπής ήταν με αυτό το παρελθόν που είχε και απλώς σαν “Μις καταρρεύσω” ήτανε. Αυτά τα δυο είχε κάνει!»

Αυτά άκουσε και η Ευγενία, ανταπαντώντας του μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής πως αφού δεν ήταν star, γιατί την καλούσαν συνέχεια στην εκπομπή;

Η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου ήταν… όλα τα λεφτά, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει:

«Μόνο την Θάλεια Προκοπίου είπε πως ξεχωρίζει στο Dancing γιατί είναι πρωθιέρεια. Από τηλεοπτική γνώση δεν έχει ιδέα. Μόνο τις πρωθιέρειες ξέρει γιατί άπτονται του αρχαιοελληνικού πνεύματος. Αφού στο σπίτι τους δεν ανάβουν τζάκι, αφή φλόγας κάνουν! Αυτή (η Ευγενία Μα��ωλίδου) ως πρωθιέρεια έρχεται, βγάζει τα κάτοπτρα στο μπαλκόνι και καίει τα κούτσουρα, φορώντας τις χλαμύδες, ενώ από δίπλα ο βιβλιοπώλης σύζυγος διαβάζει το «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προσθέτοντας πως «μέσα στη σύγχυσή της δεν θυμάται το παρελθόν και τι κάνει».

Με τα λεγόμενα του Φώτη Σεργουλόπουλου συμφώνησε και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ξεκαθάρισε πως την Ευγενία Μανωλίδου δεν την έχουν καλέσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

«Δεν την έχουμε καλέσει ποτέ. Ούτε μια φορά. Παιδιά δεν ταιριάζουμε καθόλου, δεν έχουμε χημεία και δεν περνάμε καλά με καλεσμένους που δεν έχουμε χημεία. Ούτε μια φορά δεν έχουμε μιλήσει με την Μανωλίδου ώστε να την καλέσουμε στην εκπομπή. Δεν θυμάται καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top