Μπέτυ Μαγγίρα: Είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται

Τι είπε για την Κατερίνα Καινούργιου;

Μπέτυ Μαγγίρα: Είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Reallife μίλησε για τις ανακατατάξεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην εκπομπή «Όλα παίζουν», για το πόσο δύσκολο είναι να βρουν οι ισορροπίες ανάμεσα σε τέσσερις παρουσιαστές, αν υπάρχει γυναικείος ανταγωνισμός, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολες είναι οι ισορροπίες ανάμεσα σε τέσσερις παρουσιάστριες.

«Δεν το πήρα έτσι αρχικά, γιατί θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα. Στην πορεία όμως και στις πρόβες αυτό φάνηκε. Γιατί δεν είμαστε και οι τέσσερις φίλοι, όπως με την Αλέκα. Δεν γνωρίζομασταν. Και το να βρεθεί η χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να μιλήσουν, να φανούν, να κάνουν τη δουλειά τους, τέλος πάντων. Και είναι δύσκολο, αλλά το προσπαθήσαμε όλοι πολύ. Και πιστεύω πως σιγά σιγά τα καταφέρνουμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλει χρόνο για να βγει το άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, να μάθουμε ο ένας τους κώδικες του άλλου, να μην «καβαλά» ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν υπάρχει γυναικείος ανταγωνισμός, όπως για παράδειγμα για το ποια θα φορέσει το καλύτερο ρούχο: «Όχι δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα γιατί έχουμε και οι τρεις εντελώς διαφορετικό στιλ. Αυτό που πρέπει να βγει είναι να βρούμε μεταξύ μας κώδικες. Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή μας είναι να αποκτήσουμε παρεϊστικη διάθεση, γιατί πριν δεν κάναμε παρέα. Αυτό μόνο».

Όσο για το τι είναι αυτό που της αρέσει στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Κατ'αρχάς έχει πλάκα. Λέει πολλές φορές πράγματα που δεν περιμένεις και γελάμε πολύ με την Αλέκα. Και μου αρέσει το γεγονός πως είναι πολύ δουλευταρού και πεισματάρα: αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δουλεύει σε αυτό πάρα πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top