H ταινία «Τhe Bucket List» με τους Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φρίμαν στις 22:00 στο Star

Mην την χάσετε!

H ταινία «Τhe Bucket List» με τους Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φρίμαν στις 22:00 στο Star

Η δραματική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2007), "Τhe Bucket List" (Επιθυμίες στο παρά πέντε) με τους Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φρίμαν, έρχεται απόψε, στις 22:00, το Star!

Ο Έντουαρτ Κόουλ και ο Κάρτερ Τσέιμπερς είναι δύο άντρες τρίτης ηλικίας που τους ενώνουν δύο γεγονότα ότι τους γίνεται διάγνωση για ανίατο καρκίνο και ότι «συγκατοικούν» στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Κατά τα άλλα, διαφέρουν σε όλα.

Ο Κάρτερ, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ανήκει στην εργατική τάξη, είναι αφροαμερικάνος, παντρεμένος εδώ και 46 χρόνια και δεν έχει κοιμηθεί με καμία άλλη εκτός από τη γυναίκα του. Ο Έντουαρτ είναι πλούσιος, λευκός, παντρεμένος και χωρισμένος τέσσερις φορές και… ιδιοκτήτης του εν λόγω νοσοκομείου. Πολλά χρόνια πριν, ο Κάρτερ, ως πρωτοετής φοιτητής, είχε φτιάξει μία λίστα με τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει, να δει και να ζήσει πριν πεθάνει, ακολουθώντας την προτροπή ενός καθηγητή φιλοσοφίας, που είχε στο κολέγιο.

Το γεγονός του θανάτου, που πλησιάζει, τον κάνει να δημιουργήσει μια νέα λίστα. Τη λίστα βλέπει ο Έντουαρτ και του φαίνεται καλή ιδέα. Έτσι, αποφασίζει να καλύψει τα έξοδα των επιθυμιών που είναι γραμμένες στη λίστα: από ταξίδια στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία και το Σινικό Τείχος στην Κίνα, με μοτοσικλέτα μέχρι… sky-diving και αγώνες αυτοκινήτων στα οποία θα λάβουν μέρος και οι δύο! Προσθέτοντας και αφαιρώντας πράγματα από τη λίστα τους, αφού ανακαλύπτουν τη μαγεία και το μεγαλείο του κόσμου, προσεγγίζουν δύσκολα ερωτήματα, αλλά και ακόμα πιο δύσκολες απαντήσεις για τη ζωή...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top