Tι αποκαλύπτει η Μαρία Κορινθίου για τις ερωτικές σκηνές στον «Όρκο Σιωπής»

Σε ερωτικό τρίγωνο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Μάνο Ιωάννου

Tι αποκαλύπτει η Μαρία Κορινθίου για τις ερωτικές σκηνές στον «Όρκο Σιωπής»

​Για τον έρωτά της με δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Μάνο Ιωάννου, μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Star, «Όρκος Σιωπής», που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, με διπλό επεισόδιο, στις 21:10 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21:00!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ταλαντούχα ηθοποιός ενσαρκώνει την Ελένη, που είναι παντρεμένη με τον Άρη (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και διατηρεί παράνομη σχέση με τον αδερφό του, Έκτορα (Μάνος Ιωάννου).

«Ουσιαστικά, η Ελένη είναι μία τραγική φιγούρα. Ναι μεν είναι μοιραία γυναίκα, αλλά είναι τραγική φιγούρα. Έχει ένα μεγάλο πάθος για τον Έκτορα, αλλά είναι παντρεμένη είκοσι χρόνια με έναν άνθρωπο που τον αγαπάει και προσπαθεί να του δώσει πολλές ευκαιρίες για να ασχοληθεί μαζί της. Όμως, ο Άρης γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «ο Άρης δεν είναι από τους άνδρες που μπορεί να ασχολείται με τις γυναίκες. Έχει αφοσιωθεί στο να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του, με αποτέλεσμα να έχει παραμελήσει αρκετά χρόνια την οικογένειά του και να μην δίνει σημασία στην Ελένη, που του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου».

Παράλληλα, η Μαρία αποκάλυψε πώς γυρίζονται οι σκηνές πάθους στις οποίες θα την δούμε με τον Μάνο Ιωάννου και παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, ζηλεύει: «είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα ίχνος αμηχανίας και μικρής ζήλειας, παρά το ότι είναι ηθοποιός. Κι εγώ το ίδιο νιώθω!», συμπλήρωσε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για τον «Όρκο Σιωπής» και τις ερωτικές σκηνές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top