Μία ακόμα διάκριση για τις online εφαρμογές του Star Channel!

Βραβεύτηκαν στα φετινά Digital Media Awards

​Το αργυρό στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές στην Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου Cross Platform Content (Web, Mobile, App)» πήρε το Star Channel, στα φετινά Digital Media Awards, που απονεμήθηκαν μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα ενθουσιασμού και πανηγυρισμού!

Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό «Marketing Week» της Boussias Communications, με σκοπό να αναδειχθούν και να βραβευτούν οι βέ��τιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα, μέσω case studies τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό για όλους. H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας που διαθέτει, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Το Star βραβεύτηκε για την δυνατότητα που έχει κάθε τηλεθεατής για παρακολούθηση των εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων, όποτε αυτός επιθυμεί, μέσα από μια σειρά online εναλλακτικών τρόπων: Web, YouTube, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Facebook, Twitter, Google+.

ΒΡΑΒΕΙΟ (450x800).jpg2014-06-19 22.12.54 (450x800).jpg

To βραβείο του Star παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του καναλιού, κ. Κάρολος Αλκαλάι, ενώ μαζί του γιόρτασε τη βράβευση η μικρή ομάδα που με μεγάλο ενθουσιασμό επεξεργάζεται και ανεβάζει τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, για τους χιλιάδες επισκέπτες, subscribers, circles, followers και friends του Star, σε όλες τις παραπάνω πλατφόρμες!

ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΛΚΑΛΑΪ (398x600).jpg

Πληροφορίες για την παρουσία του Star Channel στο διαδίκτυο

Ήδη από τη δεκαετία του ’90, δημιουργήθηκε το πρώτο site με πληροφορίες για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τις εκπομπές, τις ταινίες, σειρές και παιδικά προγράμματα που μεταδίδονται. Τα τελευταία χρόνια, με την ευρύτερη διαθεσιμότητα συνδέσεων ADSL, αυξήθηκε το ενδιαφέρον για παρακολούθηση των τηλεοπτικών εκπομπών μας on demand, ενώ παράλληλα οι τεχνολογικές υποδομές επέτρεψαν τη γρήγορη επεξεργασία και το uploading σε μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να εξασφαλίζεται ο επίκαιρος χαρακτήρας του προσφερόμενου περιεχομένου.

Έτσι, από το 2012, όλες οι ελληνικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του Star, μεγάλο μέρος των εκπομπών που έχουν μεταδοθεί τα προηγούμενα χρόνια και επιλεγμένα ξένα προγράμματα, σε συμφωνία με τις εταιρίες διανομής, είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση μέσα από διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες οποιουδήποτε έχει πρόσβαση στο internet, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα video με τρέιλερ, συνεντεύξεις και promotional υλικό που αφορά στο γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού.

Οι εναλλακτικοί τρόποι διάθεσης του video περιεχομένου είναι:

On demand & live streaming μέσω Web: www.star.gr/tv και μέσα από το YouTube Channel Star TV: www.youtube.com/startvgr
On demand μέσα από τα social media του Star: Twitter, Facebook, Google+ (σε Web και σε mobile περιβάλλον)
• Μέσα από mobile & tablet custom apps, για iPhone, iPad και Android, με το όνομα Star TV (AppStore & PlayStore).
• Επίσης, το YouTube Channel: StarTvGr είναι φυσικά διαθέσιμο και μέσα από τις mobile εφαρμογές του Youtube σε smartphones κ��ι tablets.
• Τέλος, με δεδομένο ότι το σύνολο σχεδόν των τηλεοράσεων που διατίθενται στην αγορά είναι πλέον connected TVs, δημιουργήθηκε από το 2012 η εφαρμογή STAR, που είναι διαθέσιμη στο περιβάλλον Smart TV των τηλεοράσεων Samsung (μοντέλα 2011-2014) και επιτρέπει την παρακολούθηση “on demand”, απ’ ευθείας στην connected τηλεόραση, όλων των παραπάνω τηλεοπτικών προγραμμάτων (η εφαρμογή STAR Channel Samsung Smart TV αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Smart TV Apps στα βραβεία AppWARDS 2013).

Οι εκπομπές και τα δελτία ανεβαίνουν καθημερινά, 1 - 2 ώρες μετά την ολοκλήρωση της απ' ευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης, 365 μέρες το χρόνο.

Όλες οι δυνατότητες που προαναφέρθηκαν, πρόσβαση σε sites και Apps, προσφέρονται δωρεάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top