ΒΟΥΡΚΩΣΕ η Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Είναι η νικήτρια από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΒΟΥΡΚΩΣΕ η Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Είναι η νικήτρια από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή!

Πρώτη δημοσίευση:02/05/14, 23:44

Το οutsider τελικά κέρδισε από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή… η Μαρία-Έλενα Κυριάκου! Αν και πολλοί περίμεναν ότι η τραγουδίστρια θα επιλέξει την Κατερίνα Λόλιου, εκείνη έκανε την ανατροπή.

Με ομόφωνη απόφαση κοινού και κριτή η Μαρία-Έλενα νίκησε την Κατερίνα Λόλιου και δεν έκρυψε την συγκίνησή της…

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα από την πλευρά της επέλεξε την Μαρία-Έλενα με 60 βαθμούς ενώ στην Κατερίνα έδωσε 40. Το κοινό συμφώνησε με την τραγουδίστρια δίνοντας προβάδισμα στην ίδια με 140 βαθμούς, διαφορά πολύ μεγάλη αφού η Κατερίνα πήρε από το κοινό μόλις 20 βαθμούς.

Μάλιστα ιδιαίτερα κολακευτική ήταν η κριτική της Δέσποινας στην Μαρία-Έλενα, αφού της είπε για την ερμηνεία της στο «Bleeding Love»: «Πρέπει να έρθει ο Leon εδώ να ακούσει πως έπρεπε να ειπωθεί το τραγούδι»!

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη γι’ αυτά τα δυο κορίτσια. Είναι δυο εξαιρετικές φωνές. Το Κατερινάκι είναι ένα πολύ δροσερό κορίτσι. Διαθέτει πολλά και καλά στοιχεία, σε όλη αυτή την πορεία του ‘’the voice’’ τα έβλεπα καθημερινά. Έχει μια πολύ όμορφη φωνή, μια πολύ όμορφη φατσούλα και το κυριότερο είναι ότι γυαλίζουν τα μάτια της! Πιστεύω ότι τίποτα δεν θα την βγάλει από τον δρόμο της! Της δόθηκε η ευκαιρία να συστηθεί στον κόσμο και έκανε μια πολύ σπουδαία αρχή όμως η Μαρία-Έλενα απόψε ήταν ανατριχιαστική!» είπε η Δέσποινα Βανδή και εξήγησε τους λόγους που δεν επέλεξε την Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top