Μαρία Έλενα Κυριάκου:Εξηγεί τι συμβαίνει με τις ψήφους των Κυπρίων στο «Voice»!

«Εδώ υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση ρατσισμού. Είμαστε όλοι Έλληνες»

Μαρία Έλενα Κυριάκου:Εξηγεί τι συμβαίνει με τις ψήφους των Κυπρίων στο «Voice»!

​Για την… «διχόνοια» που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων με αφορμή τις ψήφους στο «Voice» μίλησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια που ανήκει στο team της Δέσποινας Βανδή, εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει είναι λάθος:

«Είμαστε όλοι Έλληνες. Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ άσχημο. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση ρατσισμού, και δεν είναι αυτό που εκφράζει τον ελληνικό λαό. Δεν είναι αυτό που μάθαμε από μικροί στην ιστορία μας. Είμαστε αγαπημένοι. Για πολλά χρόνια παλεύαμε να ενωθούμε. Και τώρα με το παιχνίδι έπρεπε να ενωθούμε όχι να διχαστούμε! Νιώθω περήφανη που είμαι Κύπρια, αλλά είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι Ελληνίδα».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «δεν είμαστε ενάντια σε κανέναν. Πρόκειται για μια μικρή μερίδα. Ας μην το μεγεθύνουμε άλλο αυτό το θέμα. Καλύτερα να το σταματήσουμε για να το σταματήσουν και αυτοί που τα λένε αυτά!»

Όσο για τα διαφημιστικά φυλλάδια στην Κύπρο που λέγεται πω�� έχουν τυπωθεί για διάφορους Κύπριους παίκτες του Voice, όπως για παράδειγμα τον Γιούρι Μελίκοβ, με την προτροπή «ψηφίστε τον»;

Η Μαρία Έλενα απαντά πως «διαφημιστικά φυλλάδια έχουν βγάλει για όλα τα παιδιά στην Κύπρο, και για εμένα έχουν βγάλει. Δεν τα βγάζουμε εμείς, αλλά οι fans μας. Όσοι μας στηρίζουν δηλαδή!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top