Η Τζένη Μπαλατσινού είδε τον Γιώργο Λιάγκα στον ύπνο της, κι εκείνος πέρασε εφιαλτικό βράδυ!

ΔΕΙΤΕ τι όνειρο είδε, και γιατί ο παρουσιαστής εμφανίστηκε άυπνος στο πρωινό

 Η Τζένη Μπαλατσινού είδε τον Γιώργο Λιάγκα στον ύπνο της, κι εκείνος πέρασε εφιαλτικό βράδυ!

​Αϋπνος εμφανίστηκε στο πρωινό ο Γιώργος Λιάγκα��, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο παρουσιαστής που καλά καλά δεν μπορούσε να μιλήσει, εξήγησε πως όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, επειδή ο Γιαννάκης ήταν άρρωστος:

«Τι να πω! Είμαι άυπνος, δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ και είμαι λίγο κάπως σήμερα. Μην με παρεξηγείτε. Ο Γιάννης ήταν λίγο άρρωστος και είμαστε λίγο κάπως κι εγώ και η Φαίη».

Και πώς να κοιμηθεί ο άνθρωπος, αφού όλη νύχτα, «ξενυχτούσε» στα όνειρα της Τζένης Μπαλατσινού. Βλέπετε, της έχει γίνει εφιάλτης ο παρουσιαστής, και δεν μπορεί ούτε στα όνειρά της να ησυχάσει, αφού τον βλέπει μέχρι και στον ύπνο της. Τι είδε; Διαβάστε και θα καταλάβετε:

«Είδα ότι με καλέσανε σε ένα θέατρο του δρόμου, και πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ήταν ψηλός, θεόρατος και φορούσε μια χλαμύδα. Εγώ καθόμουν από πίσω μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και βλέπαμε. Το χειρότερο ήταν ότι μαζί του έπαιζε ο Γιώργος Κακουλίδης και έκανε τον Εφιάλτη! Και έγινα έξαλλη. Είπα του Κακουλίδη (συνεργάτης του Mega) ότι “είναι απαράδεκτο που είσαι στο Mega, και πας και παίζεις με τον Γιώργο Λιάγκα σε αυτό το θέατρο. Και τσακώθηκα και έφυγα!”».

Και επειδή ο Γιώργος Λιάγκας παραπονέθηκε ότι από το Mega τον έχουν «κομμένο», ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε να του αφιερώσει τηλεοπτικό χρόνο, σχολιάζοντας το άσπρο κοστούμι του «Voice» (Λιαγκουϊνο), και το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στη Σάσα Σταμάτη, και σε όσους είναι βλάχοι και ρατσιστές:

«Εγώ όταν είμαι παχουλός, δεν βάζω το άσπρο για να κάθεται στην κοιλιά και να φαίνεται. Βάζεις κάτι μαύρο για να κόβει. Αν έχεις χοντρά μπουτάκια, δεν βάζεις άσπρο ή μπεζ παντελόνι, αλλά μαύρο. Και εκεί φαίνεται το γούστο. Επίσης, οι παχουλοί άνθρωποι, δεν βάζουν μεγάλα πέτα, γιατί αυτό ανοίγει, και αν είναι μικρότεροι οι ώμοι χάνουν. Απλά δίνω κάποιες στιλιστικές συμβουλές. Το ωραίο πράγμα, είναι αυτό που μας πηγαίνει!» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, έτσι για τα… «χρόνια πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top