Τζένη Μπαλατσινού για κοστούμι Γιώργου Λιάγκα: «Αν δεν βάζεις κάτι, δεν σου πάει»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Αυτό το ντύσιμο, δεν είναι σωστό»

Τζένη Μπαλατσινού για κοστούμι Γιώργου Λιάγκα: «Αν δεν βάζεις κάτι, δεν σου πάει»

​Τι ήταν να κάνει «παράπονα» ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν τον παίζουν στην εκπομπή τους οι «απέναντι» με το «Voice»;

Όσα είπε "εισακούστηκαν" από το «Πρωινό mou», και έτσι η εκπομπή σήμερα του αφιέρωσε μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο, ο οποίος ξεκίνησε από το θετικό σχόλιο, καταλήγοντας στο… αρνητικό!

Βλέπετε, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την εμφάνισή του (Λιαγκουίνος) στο live της Κυριακής, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει ότι «αυτό το ντύσιμο δεν είναι σωστό. Πολλές φορές οι στιλίστες, παρότι παρεμβαίνουμε κι εμείς, πρέπει να διαλέγουν τα χρώματα που σου πηγαίνουν. Εμένα δεν με ντύνει κανένας στιλίστας».

  • Το καλύτερο όμως το είπε η Τζένη Μπαλατσινού:

«Δεν φταίνε οι στιλίστες. Αν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάτι δεν σου πάει, λες δε�� το βάζω, αλλάζω. Αυτή η εμφάνιση είναι a la γκαρσόν της Μεγάλης Βρετανίας. Δεν πρέπει να το βάλεις ποτέ, πουθενά!»

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο κοστούμι του το είχαν προτείνει επίσης να το φορέσει, αλλά χωρίς τα μαύρα πέτα.

Φαντάζεστε πάντως να το φόραγε; Βλέπετε, οι δυο πρώην φίλοι (Λιάγκας-Ουγγαρέζος), έχουν ξαναεμφανιστεί με παρόμοιο σακάκι. Αναφερόμαστε στο μπλε κοστούμι το οποίο αρχικά φόρεσε ο Δημήτρης Ουγαρέζος στο "Just the 2 of Us", και στυ συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας στο "Voice".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top