Ζέτα Μακρυπούλια: «Το θεωρώ άκομψο να ακούγεται ότι θα αναλάβω το πρωινό, αλλά δεν το προκαλώ»

Λιάγκας: «Συγνώμη, η Μακρυπούλια το προκάλεσε! Μην τρελαθούμε τώρα»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το θεωρώ άκομψο να ακούγεται ότι θα αναλάβω το πρωινό, αλλά δεν το προκαλώ»

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα στο “Just the 2 of us” η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για το άγχος της, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το πρωινό τη νέα σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν προκαλεί η ίδια τα σχόλια και τις φήμες.

«Ναι το θεωρώ άκομψο να ακούγεται… αλλά δεν το προκαλώ εγώ» είπε.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε πει και εμείς εδώ στην εκπομπή ότι είναι πολύ άσχημο για μια εκπομπή που είναι στον αέρα, να λέγεται αν κόβεται ή δεν κόβεται. Αλλά συγνώμη, η Μακρυπούλια το προκάλεσε! Μην τρελαθούμε τώρα. Όταν τη ρωτάνε και λέει “δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου”, δεν το διαψεύδει!»

Τέλος, σχετικά με τη φημολογία των τελευταίων ωρών που θέλει τη Ρούλα Κορομηλά να αναλαμβάνει μια θέση στην κριτική επιτροπή του σόου και την τηλεοπτική τους συνάντηση μετά από χρόνια , η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε:

«Ξεκίνησα να δουλεύω δίπλα στη Ρούλα. Τότε ήμουν τόσο μικρή που δεν ήξερα κι εγώ καλά τι ήθελα να κάνω, αλλά θυμάμαι ότι τη χάζευα. Την κοιτούσα, είναι μια γυναίκα που ήξερε να κάνει πάρα πολύ καλά αυτή τη δουλειά, είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη δουλειά. Εγώ ως μικρό κοριτσάκι, μου είχε και μια συμπάθεια, ήμουν δίπλα της και τη χάζευα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top