Λευτέρης Ελευθερίου: «Θα μπορούσα να πω πως είμαι μελαγχολικός. Το χιούμορ είναι ένα όπλο»

Tι λέει ο κωμικός για το σόου μιμήσεων που συμμετέχει;

Λευτέρης Ελευθερίου: «Θα μπορούσα να πω πως είμαι μελαγχολικός. Το χιούμορ είναι ένα όπλο»

​Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο “Your face sounds familiar” με το χιούμορ του και τις εκπληκτικές μιμήσεις, στις οποίες βέβαια ήταν γνωστό πως είναι πολύ καλός.

Ο εξαιρετικός κωμικός και πατέρας δύο παιδιών αποκαλύπτεται λέγοντας: «Θα μπορούσα να πω πως είμαι μελαγχολικός. Ειδικά σε σύγκριση με αυτό που βγαίνει από την κωμική μου εικόνα. Ίσως το χιούμορ να είναι και ένα όπλο απέναντι σε αυτό- ένα είδος άμυνας» και προσθέτει:

«Υπήρξαν στιγμές που με είχε κουράσει αυτό. Και όχι μόνο σε κοινωνικό – φιλικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό…Πολλές φορές μου δίνεται η αίσθηση ότι απαιτούν από μένα να κάνω κάτι ακραίο ή αστείο. Είναι αρκετά κουραστικό αυτό όταν δεν είναι κομμάτι κάποιας δουλειάς αλλά πρέπει να γίνει κομμάτι της προσωπικότητας του κι εκτός σκηνής».

Τη γυναίκα παραδέχεται πως την έχει ψηλά λέγοντας: «Είμαι ανασφαλής και όταν κάνω σχέση θέλω να δείχ��ω τον καλύτερο μου εαυτό. Μεγάλωσα με μια μάνα φεμινίστρια και στην ουσία με δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι, τη μάνα και την αδελφή μου, οπότε τη γυναίκα την είχα τοποθετήσει από μικρός πολύ ψηλά».

Τέλος, για το σόου μιμήσεων στο οποίο συμμετέχει αναφέρει: «Θεωρώ πως το συγκεκριμένο σόου μπορείς να το πιάσεις με δύο τρόπους. Ή να σε θαυμάσουν ή να γελάσουν, με την καλή έννοια. Να περάσουν καλά. Μου αρέσει η ιδέα του δεύτερου, χωρίς να αποκηρύττω φυσικά το πρώτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top