Με μπηχτή για τον Λάτσιο βγήκε η Μενεγάκη στην εκπομπή Κωστόπουλου - Μπαλατσινού

Η ατάκα για τον πρώην και η αποκατάσταση των σχέσεων με τους κουμπάρους

Με μπηχτή για τον Λάτσιο βγήκε η Μενεγάκη στην εκπομπή Κωστόπουλου - Μπαλατσινού

​Το ότι οι σχέσεις της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού έχουν πλέον αποκατασταθεί επιβεβαίωσε η Ελένη Μενεγάκη, που βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό Mou» και… πέταξε «μπηχτούλα» για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο!

Όλο το πάνελ της εκπομπής της έστειλε στους κουμπάρους της η παρουσιάστρια στον Alpha και η ίδια ανέλαβε να σχολιάσει τηλεφωνικά τον διαγωνισμό τραγουδιού που έκαναν, όπου, μεταξύ άλλων, είπε «για ακόμα μία φορά πείθομαι ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι μοναδική»!

«Είσαι δίκαιη ρε! Γιατί δεν σε έχουν βάλει επιτροπή ποτέ;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ελένη απάντησε όλο νόημα: «στις επιτροπές πάνε μόνο διευθυντικά στελέχη!»! Ντιν ντααααν το «καμπανάκι» για τον Γιάννη Λάτσιο στο «Dancing With The Stars» δηλαδή…

Φυσικά, ο παρουσιαστής - κουμπάρος δεν παρέλειψε να καλέσει την Ελένη στην εκπομπή, με αφορμή, πάντα, τον διαγωνισμό τραγουδιού: «στο τέλος της σεζόν θα ήθελα να συγκρουστούν και τα πιο βαριά χαρτιά», της είπε και εκείνη απάντησε: «θα πάμε σε τιτανομαχία; Κοίταξε να δεις, με σένα φοβάμαι να παίξω γιατί τον Τζορντανέλι τον έχεις φορέσει τόσο καλά σαν ρόλο που δεν τολμώ. Ποια να βρω που να μου κάτσει τόσο καλά όσο εσένα ο Τζορντανέλι;».

Η σύνδεση με τους κουμπάρους συνεχίστηκε -κατά κάποιον τρόπο- και στην εκπομπή της Ελένης, η οποία έκανε πρώτο θέμα την συμμετοχή των συνεργατών της στο «Πρωινό Μοu»!

Δείτε στο βίντεο την τηλεφωνική επικοινωνία Κωστόπουλου – Μπαλατσινού - Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top