Ο κακός ΧΑΜΟΣ στα social media για τον "εξορκισμό" της Ψυχράμη στο Κάτω Παρτάλι

Πήρε "φωτιά" το διαδίκτυο από τα σχόλια-ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν

Ο κακός ΧΑΜΟΣ στα social media για τον "εξορκισμό" της Ψυχράμη στο Κάτω Παρτάλι

Την ώρα που το «Κάτω Παρτάλι» συνεχίζει να σαρώνει στα ποσοστά με την τηλεθέαση να σημειώνει 59,4% στο δυναμικό κοινό και 52,7% στο σύνολο, στα social media έγινε ο κακός χαμός όχι μόνο για το σενάριο αλλά και για τον «εξορκισμό» της Αντιγόνης Ψυχράμη, η οποία έκανε ένα guest στο χθεσινό επεισόδιο.

180314002034_4443_jpg.jpg
Όπως έγραψαν αρκετοί στο twitter «το σενάριο δεν εξελίχθηκε αλλά το επεισόδιο αναλώθηκε για άλλη μια φορά, αρχικά στα όνειρα της "Βίβιαν", του "Μανώλη" και του "Κωνσταντίνου", αλλά και στον εξορκισμό μιας χωριατοπούλας που ναι μεν έδωσε κάποιες ατάκες γέλιου αλλά για αρκετούς ήταν ένα σκληρό θέαμα με βρισιές για ένα σίριαλ που παρακολουθούν φανατικά για μικρά παιδιά»

Βέβαια, αυτές οι σκηνές μεταδόθηκαν μετά τις 11 το βράδυ.

Ωστόσο ακόμα και ηθοποιοί που δεν ανήκουν στο cast της σειράς παίρνουν το μέρος του σεναριογράφου. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Λέχου η οποία δήλωσε: "Ο κύριος Παπαπέτρου που γράφει το σενάριο, που έχει γράψει και τα “Εγκλήματα” και το “Είσαι το ταίρι μου” που έχω παίξει, πάντα κάνει πιο extreme χαρακτήρες από τους κανονικούς. Αλλά είναι εμπεριστατωμένοι. Δεν είναι τυχαίο"

Πάντως, τα μεγάλα μυστικά του χωριού που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που γεννιούνται παρακολουθώντας το επιτυχημένο σήριαλ και όπως φαίνεται κάθε επεισόδιο θα δίνει και ένα νέο στοιχείο.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top