Δούκισσα Νομικού: Τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει;

«Ποτέ και για πάντα στον έρωτα δεν υπάρχουν», λέει

«Έχω το πρότυπο των γονιών μου, αλλά είναι δύσκολο να είναι δύο άνθρωποι για πάντα μαζί», είπε η Δούκισσα Νομικού, που μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και περιέγραψε τον άνδρα που μπορεί να την κερδίσει, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη!

Η γοητευτική ξανθιά δεν έκρυψε ότι της αρέσει πολύ η οικογένεια, ωστόσο, πρόσθεσε με νόημα πως η σημερινή εποχή έχει κάνει δύσκολες τις σχέσεις, τόσο σε ερωτικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο.

«Όταν μπαίνεις σε μία σχέση, σκέφτεσαι το “για πάντα”, που ακούγεται τόσο ρομαντικό και τόσο παραμυθένιο, αλλά σίγουρα δεν ισχύει. Τα “ποτέ” και τα “για πάντα” δεν ισχύουν στον έρωτα, σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει!», συνέχισε η Δούκισσα και πρόσθεσε: «είναι δύσκολο να είναι δύο άνθρωποι για πάντα μαζί. Δυστυχώς, αυτή την εποχή, η συναισθηματική κρίση είναι πιο έντονη».

Επισημαίνοντας ότι βαριέται τις εφήμερες σχέσεις, η νεαρή παρουσιάστρια ανέφερε όλο νόημα πως «μια σχέση είναι δύο άνθρωποι, πρέπει να θέλουν και οι δύο», ενώ τόνισε πως είναι ρομαντικό κορίτσι και εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει το άλλο μισό για τον καθένα μας!

Όσο για τον άνδρα που μπορεί να την κερδίσει;
«Δεν πρέπει να έχει κάτι συγκεκριμένο! Είναι αυτή η χημεία, αυτός ο ηλεκτρισμός που έχουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους! Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό το συναίσθημα... Μου αρέσει η επιμονή στο φλερτ, το θράσος καθόλου! Μου αρέσει να είναι κυνηγός, να είναι άνδρας και να μην το παίζει, να μην είναι δήθεν. Πολλές φορές δείχνουμε κάτι που δεν είμαστε για να εντυπωσιάσουμε τον άλλον, αλλά όλο αυτό το ψεύτικο είναι και αντιερωτικό», απάντησε η ίδια, ξεκαθαρίζοντας πως αντέχει την ζήλεια αλλά με μέτρο!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top