«Κόντρα» ανάμεσα στο «Just the Two Of Us» και «Your Face Sounds Familiar»

Πότε θα βγουν «στον αέρα» τα δυο show;

«Κόντρα» ανάμεσα στο «Just the Two Of Us» και «Your Face Sounds Familiar»

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο «Just the Two Of Us» και στο «Your Face Sounds Familiar», καθώς και τα δυο show βγαίνουν από το studio Κάπα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με το χώρο.

Πλέον, υπάρχει «μέρος» μόνο για ένα από τα δυο show, εξαιτίας των πολλών εκπομπών του ΑΝΤ1 που φιλοξενούνται εκεί.

Το δεύτερο πρόβλημα, είναι πως αρχικά είχε προγραμματιστεί, τα δυο show να προβάλλονται κάθε Κυριακή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει το «Your Face Sounds Familiar» κάθε Δευτέρα.

Τα νέα δεδομένα σε συνδυασμό με τα υψηλά νούμερα που συγκέντρωσε η σειρά «Κάτω Παρτάλι», προκάλεσαν ανησυχία στον ΑΝΤ1, που θέλει να «χτυπήσει» το Mega, ενισχύοντας παράλληλα την prime time ζώνη του.

  • Παράλληλα, υπάρχει και κόντρα στα πρόσωπα που θα συμμετέχουν.

Στο «Your Face Sounds Familiar» θα πρέπει να βρεθούν δέκα άτομα, με τον Παντελή Καναράκη να προστίθεται στη λίστα των ατόμων που θα συμμετέχουν. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κλείσει για την παρουσίαση, ενώ στην επιτροπή θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στο «Just the Two Of Us» από την άλλη, 12 επαγγελματίες τραγουδιστές θα συνεργαστούν με 12 επαγγελματίες παίκτες διεκδικώντας την ψήφο κοινού και επιτροπής. Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το πιο ισχυρό, και βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει.

Όσο για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα των show; Αναμένεται να γίνει τέλη Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top