Δεν τα κατάφερε με την πρώτη η Παπαρίζου στον σουηδικό τελικό της Eurovision

Θα διαγωνιστεί ξανά την 1η Μαρτίου - δες την εμφάνισή της

Δεν τα κατάφερε με την πρώτη η Παπαρίζου στον σουηδικό τελικό της Eurovision

Ακόμα μία φορά θα το προσπαθήσει η Έλενα Παπαρίζου καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί απευθείας στον σουηδικό τελικό για τη Eurovision, παρά το ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Αν και ερμήνευσε υπέροχα το τραγούδι «Survivor», η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις και θα διαγωνιστεί ξανά, στην λεγόμενη «δεύτερη ευκαιρία», την 1η Μαρτίου: εκεί, θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να περάσει στον τελικό του Melodifestivalen, στις 8 Μαρτίου, οπότε και θα επιλεγεί τελικά το τραγούδι που θα στείλει η Σουηδία τον Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Η Έλενα όπως θα δείτε και στο βίντεο, ανέβηκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη σκηνή του Melodifestivalen, φορώντας μία μαύρη τουαλέτα από δαντέλα και είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες.

Η ίδια, μετά το τέλος της ψηφοφορίες του κοινού, ευχαρίστησε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook όλους όσους την στήριξαν.

paparizou1.jpg


(Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Θα σας δούμε στη "δεύτερη ευκαιρία". Μια μεγάλη αγκαλιά Έλενα)



Δες την εμφάνιση της Έλενας στο Melodifestivalen

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top