Σταύρος Θεοδωράκης: «Το καλοκαίρι μου αρέσει να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά»

Τι λέει ο δημοσιογράφος για την ιδιωτική τηλεόραση και για την ΕΡΤ;

​Για το τι θα άλλαζε στη σημερινή ιδιωτική τηλεόραση, για την ΕΡΤ αλλά και τις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι σαν να χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Η κατάρρευση της διαφημιστικής δαπάνης ήταν τόσο απότομη που προκάλεσε μεγάλο πανικό. Κάποιοι δεν έχουν συνέλθει ακόμη. Η ελληνική τηλεόραση πρέπει να μάθει να δουλεύει, να παράγει πρόγραμμα, χωρίς τον πακτωλό των χρημάτων της δεκαετίας του 2000» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ΕΡΤ, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε ανοιχτά τη θέση του λέγοντας: «Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει, το λένε και οι… πέτρες πλέον και πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πετάς μια χειροβομβίδα και όποιον πάρει ο χάρος».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκά��υψε και τις τρεις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες: «Να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά. Να κολυμπάω στη δύση του ηλίου. Να αγοράζω κατσούνες (κρητικά μπαστούνια) από τους βοσκούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top