Γ. Λιάγκας: «Η Ηλιάδη είπε ψέματα ότι δεν είναι με τον Γκέντζογλου»

Τα καρφιά του παρουσιαστή για τα… παιχνιδάκια της τραγουδίστριας

Γ. Λιάγκας: «Η Ηλιάδη είπε ψέματα ότι δεν είναι με τον Γκέντζογλου»

Μαζεμένα πρέπει να της τα έχει της Αγ��ελικής Ηλιάδη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σήμερα στην εκπομπή του την αποκάλεσε ευθαρσώς… ψεύτρα!

Μιλούσαν που λέτε στην εκπομπή για τη τραγουδίστρια και τον, όπως όλα δείχνουν, καλό της, που πήγαν στη Μύκονο, όταν η Φαίη ρώτησε:

«Γνωρίζουμε αν είναι ζευγάρι, γιατί θυμάμαι ότι όταν είχε έρθει στην εκπομπή είχε πει ότι δεν είναι ερωτευμένη», ο καλός της την διέκοψε και αρκετά επιθετικά είπε:

«Είχε πει ψέματα. Είχε πει δεν είμαι με τον Γκέντζογλου. Την ρώτησα και με όνομα και είπε ότι δεν είναι μαζί. Δύο είναι τα τινά, για να μη λέω κι εγώ ότι θέλω. Ή είπε ψέματα ή τον ερωτεύτηκε την επόμενη μέρα της συνέντευξης που έδωσε σ’ εμάς, γιατί η εκπομπή ήταν πριν από μιάμιση εβδομάδα».

Όταν δε η Φαίη και οι υπόλοιποι έλεγαν ότι μπορεί να μην ήταν σίγουρη η κοπέλα γι΄ αυτό δεν το έλεγε , ο Γιώργος επέμεινε με το γνωστό του ύφος λέγοντας:

«Εμείς δεν την ρωτάγαμε από το μυαλό μας, επειδή δεν μας αφορά και πολύ τι κάνει η κυρία Ηλιάδη. Είχαμε δει φωτογραφίες και ρωτήσαμε».

Η Φαίη πάλι ήθελε να υπερασπιστεί τη μάνα Αγγελική που μπορεί να θέλει να προστατέψει το παιδί της, μην ανακοινώνοντας τίποτα για την προσωπική της ζωή, όμως οι συνεργάτες της ήταν ανένδοτοι.

«Αν θες να προφυλάξεις το παιδί σου και τη σχέση σου δεν πας στα Ματογιάνια που ξέρεις ότι είναι όλοι οι φωτογράφοι», είπε ο παρουσιαστής και σταμάτησε εκεί την κουβέντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top