ΔΕΙΤΕ τι έγινε στην παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Μαλέλη «Το τέρας κι εγώ» στη Ραφήνα

Το τέρας δεν είναι ανίκητο

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου του ενιαίου δήμου Ραφήνας – Πικερμίου το βιβλίο του «Το τέρας κι εγώ», που αναφέρεται στη μάχη του κατά της κατάθλιψης.

«Ήρθε η ώρα να την νικήσουμε την κατάθλιψη. Αυτό θέλει να θίξει το βιβλίο μου, ότι εγώ βγήκα νικητής. Όχι αλώβητος… νικητής. Ένας νικητής, μπορεί να είναι και πληγωμένος νικητής. Εγώ πληγώθηκα, αλλά βγήκα νικητής», δήλωσε ο κ. Μαλέλης.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, το αμέσως προσεχές διάστημα θα αναλάβει σε συνεργασία με επιστήμονες, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την παροχή βοήθειας, ενημέρωσης και ελπίδας, σε ανθρώπους που βασανίζονται από το τέρας της κατάθλιψης.

«Ήδη από τις επόμενες μέρες, εγώ με την βοήθεια κάποιων ψυχιάτρων και ψυχαναλυτών του Παντείου Παν��πιστημίου θα κάνουμε μια λέσχη των «Ανώνυμων Καταθλιπτικών». Θα επικοινωνούμε με site, τηλέφωνα, όλα θα είναι δωρεάν», είπε.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιλήνης «Ο Αλκαίος» μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος, Γ. Χριστόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου κα Μ. Γκολεμά και ο στιχουργός Κ. Ντούμος.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη αρετή του βιβλίου είναι η ειλικρίνεια. Τσαλακώνει τόσο πολύ την εικόνα του, την εικόνα του παντοδύναμου διευθυντή που κι εγώ αναρωτήθηκα πολλές φορές αν ήταν απαραίτητο», δήλωσε ο κ. Ντούμος.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ότι το τέρας της κατάθλιψης δεν είναι ανίκητο και όλοι όσοι πάσχουν από την ύπουλη αυτή ασθένεια υπάρχει τρόπος να γίνουν καλά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top