Το «ευχαριστώ» του Σεργουλόπουλου σε κόσμο και γιατρούς

Πίσω στο πλατό μετά τον θάνατο του πατέρα του - δείτε το μήνυμά του

Το «ευχαριστώ» του Σεργουλόπουλου σε κόσμο και γιατρούς

Στο «ΦΜ Live» επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά τον θάνατο του πατέρα του που τον συγκλόνισε! Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, αλλά και το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τον πατέρα του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Θέλω λίγο χρόνο να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που ήρθαν και έρχονται καθημερινά και κάθε ώρα. Τα δέχθηκα με πάρα πολλή χαρά γιατί είμαστε μία οικογένεια εδώ και 15 χρόνια. Είσαστε μία παρέα δική μου πολύ ξεχωριστή. Είναι κάτι που κάθε άνθρωπος τα έχει ζήσει, τα ζει και η ζωή συνεχίζεται», είπε ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής.

Με την συγκίνηση εμφανή στο πρόσωπό του, αλλά χωρίς να χάνει από την ενέργεια και το κέφι του, ο Φώτης συνέχισε: «θα ήθελα να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευετές που μας βοήθησαν τον τελευταίο καιρό... Αυτή η βόλτα στα νοσοκομεία με έκανε να δω στο πρόσωπο των γιατρών και των ��οσηλευτών μία πάρα πολύ μεγάλη φροντίδα, κάτι που σώζει την κατάσταση που ζούμε και τις ελλείψεις που είναι εμφανέστατες στα δημόσια νοσοκομεία. Γι’ αυτό τους ευχαριστούμε και εγώ και η οικογένειά μου».

Δείτε στο βίντεο την επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στο πλατό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top