Τα δάκρυα των φαρσέρ που οδήγησαν τη νοσοκόμα της Kate Middleton στην αυτοκτονία

Ξέσπασαν μπροστά στην κάμερα απαρηγόρητοι

Τα δάκρυα των φαρσέρ που οδήγησαν τη νοσοκόμα της Kate Middleton στην αυτοκτονία

Με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό της, η Mel Greig, η ραδιοφωνική παραγωγός που έκανε μαζί με ένα συνάδελφό της τη φάρσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Kate Middleton, μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόμο που ένιωσε όταν έμαθε ότι αυτοκτόνησε η νοσοκόμα που τους συνέδεσε με το δωμάτιο της Δούκισσας.

dj1.jpg


Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί που μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου, δήλωσαν πληγωμένοι και απόλυτα συντετριμμένοι.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν ήταν μητέρα», είπε η Greig και συνέχισε:

dj2.jpg

«Έχω σκεφτεί εκείνη τη στιγμή ένα εκατομμύριο φορές. Θέλω να πάω στους συγγενείς της, να τους αγκαλιάσω και να τους ζητήσω συγγνώμη. Ελπίζω να είναι καλά. Πραγματικά το ελπίζω».

dj3.jpg

Και οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί δέχονται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ όπως είπε η Greig, η είδηση του θανάτου της νοσοκόμας ήταν το χειρότερο τηλεφώνημα που έχει δεχθεί στη ζωή της.

«Δεν υπάρχει λεπτό που δεν σκεφτόμαστε την οικογένειά της και τι περνάνε αυτές τις μέρες. Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να έχουμε φταίξει κάπου και να οδηγήσαμε σ’ αυτήν της την απόφαση μας σκίζει τα σωθικά. Το τηλεφώνημα στο νοσοκομείο ήταν πραγματικά μια χαζή ιδέα και πραγματικά δεν περιμέναμε ότι κάποιος θα μας συνδέσει με το δωμάτιο της Kate», είπε.

dz4.jpg

Η οικογένεια της άτυχης νοσοκόμας θεωρεί ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει από ντροπή, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι «έφυγε» έτσι ξαφνικά.

dj5.jpg

«Ήταν μια πολύ δυνατή γυναίκα και δεν θα μπορούσε να πάρει αυτή την απόφαση εύκολα. Θέλουμε απαντήσεις», είπε ο αδελφός της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top